2777
2789
عنوان

من خوشگل ترم یا این پسره 🤣🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 5629 بازدید | 240 پست
به‌ هم میاین خوشبخت بشید

جدی نیس😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره یک درجه زشت تره

زشت تره؟؟؟😂 الان ب من گفتی زشت😂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

واقعا؟ بنظرت پسره قیافش چطوره به دل خودم ک میشینه مذهبیه😍

ببین قیافش خیلی مهم نیس ب نظر من اصلا بهم نمیاین....بوی شهادت میده بچه م ....مگه اینکه خودت خوشت بیاد و راضی باشی 

پاک کن عکستو اینجامیمونه

اره پاک کردم 

ببین قیافش خیلی مهم نیس ب نظر من اصلا بهم نمیاین....بوی شهادت میده بچه م ....مگه اینکه خودت خوشت بیا ...

وای گفتی بوی شهادت 😂😂دقیقاااا بنظر منم 

منم مذهبی ام تا حدی اینجا موهام یکم معلومه

آفرین ولی تو سوسول اون مذهبی

سوسول😂😂😂😂

ن منم مذهبی ام یکم این عکسه قدیمیه