2777
2789
عنوان

کارمند شرکت نفت میشناسید

208 بازدید | 19 پست

سلام

حقوق و مزایاشون رو میدونید ؟

اینکه چند وقت یکبار کارت افق کو رو ش میگیرن

یا پول و مزایای دیگه هر چند وقت یکباره؟؟

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄😄 اگه اینطور بود الان کل خوزستان پولدار بود

ایشون خیلی ساله که کار میکنن یه کارگر ساده نیستن و خب منم گفتم که چیزیه که خودشون گفتن من راست و دروغشو نمیدونم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اره همسایه خواهرم ماهی ۳۵ میلیون حقوقشه ، هر ۳ ماه یک بار ۳۰ میلیون تارا کارت دارن که ببرن فروشگاه خرج کنن ، بهترین هتل مشهد یا شهرای دیگه ام مفت میدن بهشون رفته بودن مشهد رفتن بهترین هتل درجه یک مشهد که اگه من بخوام برم باید نفری شبی ۱۰ میلیون بدیم

شرکت نفتی های جنوب. استخدامی هاش. کارمندش نمیدونم ولی مهندس اونجا داره ماهی با مزایا حدود 150 تومن ح ...

آره مهندسان در دنیایی دیگران 😅البته خدا بهشون قوت بده 

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
😵‍💫یا خدا اینجا کجاس اینا کین من دارم میبینم همسرم کارمند نفت میخوام ببینم مخفی کاری نداره اصلا بخ ...

دوست همسرم

مهندسه خیلی راضی نیست در حد ۳۵ تومن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم