2777
2789

تا ۴۰ ام فقط ۳ شب اومد خونه من گفتم عیب نداره داغشون تازس خودم همش تنها میخوابیدم . تا اینکه مسائل ... پیش اومد رفتیم خونه ی بابابزرگ من شهرستان مامانشم بردیم ۱۲ روز اونجا با هم بودیم بگذریم که اونجا همش دوتایی میرفتن بیرون صبح تا شب، اینور اونور .شبم تو یه اتاق با هم میخوابیدن دیگه انقدر اونجا مثل تازه نامزدها همش چسبیده بودن به هم پچ پچ میکردن من فقط تحمل کردم. الان اومدیم تهران شوهرم میگه من هفته ای ۳ شب برم پیش مامانم بخوابم گفتم دیگه کلا برو پس 

کل هفته ۷ شبه نصفش میخوای اونجا باشی. 

مادرشوهرمم اصلا فکر زندگی پسرش نیست عقل نداره بگه برو خونه ی خودت پیش زنت باشه از خداشه شوهرم نازش بکشه.

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مامانا میخوان پسرشون بردشون باشه

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بزار بره اوایل هست بعدشم سه شب نیست یک نفسی می کشی

اره ولی خیلی مامانیه و از مامانش تاثیر میگیره بعدم به این رویه عادت میکنن 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
یا خدا. چند وقت دیگم حتما میخواد بیارتش پیش خودتون. اینم بگم تنها فرزند یا بازم داره

اره پیشنهاد داد تو یه خونه بمونیم گفتم نمیتونم. یه داداش بزرگتر داره اون دنبال زندگی خودشه این از اول مامانی بود

اره ولی خیلی مامانیه و از مامانش تاثیر میگیره بعدم به این رویه عادت میکنن

دقیقا برو به مادرش یا یکی از اعضای خانواده مادرش بگو زن جوونشو رها میکنه میره خونه مادرش. اونم باید کنار بیاد و... 

دیگه بچه نداره

داره شوهر من خیلی وابسته است. از اول بود الان بدتر شده