2777
2789
عنوان

خونریزی

62 بازدید | 10 پست

من بواسیر دارم یبوستم دارم

بعد یبار خیلییی وقته پیش موقع دفع خونریزی کردم که دیگه بعد اون اصن پیس نیومد تا امشب که بازم یبوست بودم موقع دفع اندازه دو تا قاشق غذاخوری خون اومد 

انقد ترسیدم 😭 بنظرتون چیز جدیعیه؟ دکتر رفتم فقد دارو میدن 

امروزم باشگاه بودم بنظرتون خونریزی میتونه بخاطر بدنسازی باشه ؟ آخه خودم فک نمیکنم چون بواسیر و یبوست دارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برام سئواله بواسیر چرا به وجود میاد اصلا؟/:

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

مطمعنی بواسیر؟؟؟ تروخدا برو ازمایش بده 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نذار یبوست بگیری و اینکه روزی سه بار توی تشت آبگرم بشین در حد یه ربع یه مدت دوماه و پوماد آنتی همورویید استفاده کن از عود بواسیرت جلوگیری میکنه اینارو یه فوق تخصص گوارش به یکی از آشنا ها گفته بود بواسیرش درمان نشد ولی دیگه اصلا اذیتش هم نکرد

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...
برام سئواله بواسیر چرا به وجود میاد اصلا؟/:

دلایل زیادی داره یکی یبوست و اسهال شدید به مدت طولانی یکی رابطه یکی بلند کردن وزنه سنگین ولی از نظر طب سنتی میگن که سودا و خون کثیف در اون قسمت جمع میشه باعث بیرون زدگی و خونریزی میشه و راه حلش هم رفع سودا و اصلاح مزاج هست

یا رب مباد کس را مخدوم بی عنایت...