2777
2789

من تو این دنیای بزرگ بزرگترین دادم شغلم هس 

اینکه زودتر پیشرفت کنم 

طوریکه پرعروس ترین میکاپکارشهرمون بشم...

شب و روز در تلاشم...

اینجور نیس ک بشینم و بخوام..نه 

خیلییی دارم تلاش میکنم و امیدوارم نتیجشم ببینم به زودی..

حتی طوری شده هر لحظه و ثانیه فکرم درگیر شه☹️☹️

یجور قول دادم باید از پس اینکار بربیام...

از بچگی هرچی خاستمو تا خود همین روز با تلاش زیاد و سختی به دست آوردم..پس اینم میشه.

شما چی؟

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدرک خوش‌نویسیمو بگیرم 

الان فعلا این مهمه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
توی کارم رسمی بشمانتقالی بگیرم ازدواج خوب بکنم وزنم بیشتر بشه ماشین خوب بخرم

تلاشی میکنی؟؟؟

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

مدرک خوش‌نویسیمو بگیرم الان فعلا این مهمه

تلاش برای میکنی؟

پیشرفت کردن، و طلاق گرفتن و دنیای بعدش نمیدونم

تلاشی برای  اینکارامیکنی؟؟؟

یه سوال ،من پوستم خشکه ، به نظرت کرمپودر برام کافیه یا پنکک هم از روش بزنم برای مراسم ها ؟ حس میکنم ...

اگه دوستت تعریق و بهم ریختگی و چرب شدگی بعد کرم نامیده نه استفاده نکن عزیزم

تلاش برای میکنی؟

طبیعتا برام مهمه خب

تلاشم ار تاحدودی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○