2777
2789
عنوان

بزرگترین دغدغه فکری اون تو این دنیای بزرگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 24 پست
خیلی تلاش کردم ولی نشد به خصوص برای رسمی شدنم از جون و دل مایه گذاشتم 💔دعام کنین

انشالا که میشه...

من انقد تلاش میکنم اگر بخوام سختیاموبگم کلی میشه...

باورت میشه دیگه هیچ دوستی هم ندارم همه تنهام گزاشتن دلیلشم نمی‌دونم چیه😢

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالا که میشه...من انقد تلاش میکنم اگر بخوام سختیاموبگم کلی میشه...باورت میشه دیگه هیچ دوستی هم ندا ...

چقدر شبیه من هستی ،منم دوستام یه دفعه ازم سرد شدن ،قبلا خودشون اصرار میکردن بریم بیرون یا زنگ میزدن ولی الانهیچ خبری نیست ازشون ،منم دیگه کمتر پیگیرشون هستم 

طبیعتا برام مهمه خبتلاشم ار تاحدودی

ببین از نظر من هرهدفی باید تلاش درحد خودش داشته باشه...

الان هدفی که من دارم خیلییییی هدف بزرگیه پس قطعا تلاش بزرگییی هم میطلبه

نمونه کارای عروس و همراه منو توپیج من ببین و لذت ببر..(خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

نه خداروشکر هیچکدوم رو ندارم ،مرسیانشاالله صاحب یکی از بهترین و معروف ترین سالن های آرایشی بشی

فداتشم‌ مهربون

چقدر شبیه من هستی ،منم دوستام یه دفعه ازم سرد شدن ،قبلا خودشون اصرار میکردن بریم بیرون یا زنگ میزدن ...

آره عزیزم بجای روحیه دادن همههههه تنهام گزاشتن و من بیشتر در تلاشم..فقط منتظر اون روی سکه هستم  موفقیتم تا بخودم ثابت کنم که از پس این همه سختی با کمک خدا براومدم

ببین از نظر من هرهدفی باید تلاش درحد خودش داشته باشه...الان هدفی که من دارم خیلییییی هدف بزرگیه پس ق ...

تا حدودی باتون موافقم🩷

هدف هرکسی بسته ب شرایط خودش میتونه خیلی بزرگ باشه

یکی هدفش گرفتن مدرک میکاپه

یکی خیاطی

یکی پولسازی

یکی هدفش اینه مادر خوبی بشه

همه هدفا در نوع خودشون مهمن زیاد و کم ندارن ب نظرم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
تا حدودی باتون موافقم🩷هدف هرکسی بسته ب شرایط خودش میتونه خیلی بزرگ باشهیکی هدفش گرفتن مدرک میکاپهیک ...

بله ولی واقعاااا بعضی هدف‌ها سختن سختتتتتااا 

من با تلاش سختی ماشین گرفتم 

خونه خریدم 

و...

ولی خدایی این هدفی ک دارم براش الان تلاش میکنم خیلییییی سخت تره خیلیییییی

شما هدفت اینه ، آن شاالله بهش برسیمن از بچگی اینقدر درگیر چالش ها و مشکلات خانواده بودم. خودم رو فرا ...

انشالا دلت همیشه پر از آرامش باشه عزیزم