2777
2789
عنوان

چقد دهه نودی ها چاق شدن

289 بازدید | 21 پست

یکی از فامیلامون کلاس هفتمه شده ۶۵ کیلو مامانش جلوی خودش داشت بهم میگفت دخترم خیلی چاقه و بدش میومد 

یه دختر دیگه هم کلاس پنجم بود ۴۹ کیلو 

چاقی راه بدون بازگشت و بدیه واقعا 

و هو معکم این ما کنتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی به شما چه اخه،سرتون رو از باسن بقیه بکشین بیرون بتونین نفس بکشین.

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

چاقی بدون بازگشته؟ 🤣

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!

نه اطراف من ریزن🫠

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

هی به شما چه اخه،سرتون رو از باسن بقیه بکشین بیرون بتونین نفس بکشین.

جای بی ادبی کمتر بخور رژیم بگیر ورزش کن که اینطوری از چاقی بهت فشار نیاد 

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نون شمارو میخورن؟تقصیر کار شما نیستی ها اون مادرای بی‌عقلن که به شما اینارو گفته و اجازه داده پشت بچش اینطور حرف بزنی بعدم شاید مشکل دارن تو توی زندگیمون هستی که قضاوت میکنی؟