2777
2789
عنوان

نوشیدنی مورد علاقتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست

آیس پک شکلاتی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

آب در عین حال ک بیمزه هست 

ولی وقتی تشنه ای چنان توی رگ هات میره ک انقد دلچسب ترین نوشیدنی جهانه

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ترکیب شیر با هر میوه ای

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

مالا من نوشیدنی هایی که متنفرم رو بگمنوشابه(کلا هر کوفت گازداری)قهوه موهیتوآیس لاته گل گاو زبون

موهیتو که مزهٔ عن میده

منم هرچی گازدار باشه خوب تکون میدم بعد میخورم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

آخ جوون چه تاپیک خوبی😍😂

مننن نوشیدنی که از اول خرداد ماه فقط سرد میخورم 🫠😂

آیس کافی عاشقشم سرحال میشی

آیس آمریکانو هم محشره  این بیشتر سرحال میشی

شربت آبلیمو تگری هم خیلیی دوس دارم که گلاب بزنی

نوشیدنی گرم کاپوچینو خونگی 

الکی نگو ترش میشه خیلی ضعف دل آدم میره گرسنه ات میشه

نه بابا عاشقشم 

الان ده ساله نوشابه و هیچ نوع شربتی که قند یا شکر داشته باشه نمیخورم ، سر سفره فقط دوتا لیموی تازه میریزم داخل اب بجای نوشابه و عشق میکنم