2821
2789

میدونم خیلی از اعضای سایت مجردن دوس داشتم کل تجربه این ۹سال رو در اختیارتون بزارم که کمکی هر چند کوچک به انتخاب هاتون کرده باشم ....به نظر من این چن مورد خیلی مهمه تو زندگی مشترک با چشم باز ...

۱) داشتن یک رفاه نسبی = اینکه شریک زندگیتون بتونه یک حداقل هایی رو برای رفاه حال شما فراهم کنه مسئله مهمی هس ....خونه ماشین خورد وخوراک ماهانه و خرج های مورد نیاز شما تو زندگی ...پول شاید خوشبختی نیاره اما نبودش متاسفانه چالش هایی رو میاره 

۲) وفاداری = زندگی دونفره همین جوریش پر از چالشه وای به حال روزیکه بشه سه نفره 

۳) مهر ومحبت ورابطه = اصن فک میکنم مهم ترین عامل که  زن وشوهر رو شکل میده همینه ...واقعا باید رابطه بین زن وشوهر متمایز از رابطت با پدرومادر و خواهر وبرادر ودوستات باشع ....راجع بهش حتما صحبت کن دقیق حتی ...اگه روت نشد مشاوره برو 

۴) خود برتر نشناسی = خیلی مهمه متاسفانه اکثر مردان به صرف همین یک کلمه که من مرد هستم خیلی به خانوم هاشون آزار میدن ...رابطه زنوشوهری رابطه پدر وفرزندی نیس که نظرات به زن تحمیل بشه به عنوان یک زن بالغ ...باید بتونه با هم فکری راجع به پوشش رفت آمد  تفریح تحصیل کار فضای مجازی و.......تصمیم بگیره ....البته نمیگم فقط خودش با هم فکری هردونفر ....

۵) علایق مشترک = تاجای ممکن هرچی بهم سلیقه ها نزدیکتر تنش ها کمتر 

۶) هم کف بودن = استثنائات رو بی خیال ، ریسک نکن از نظر سن وسال تیپ وچهره باید بهم بیاین  باید به دلت بشینه اصن من میگم شاید اخلاق رو حتی بشه بعدها عوض کرد اما سن وسال و تیپ وقیافه چیزی هس که واقعا باید به دلت بشینه ،وعوض کردنی نیس 

۷) درنهایت هیچ وقت به امید تغییر دادن وعوض کردن ادما نباش چون فقط خودت رو آزار میدی اگه چیزی که هس رو میپزیری با همه خوبی ها وبدی ها ادامه بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

2823
2791
2779
2792