2777
2789
عنوان

تا حالا این بلا رو سرتون آوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 67 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭😭😭😭منم اینجوری میشم

چقد گناه داریم حالا فکر کن من سه هفته ام هست مادرم فوت شده و می‌دونه و بهم پیام نامیده سنگدل 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

😭😭😭😭منم اینجوری میشم

چقد گناه داریم حالا فکر کن من سه هفته ام هست مادرم فوت شده و می‌دونه و بهم پیام نامیده سنگدل 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

میدونم،ولی حسم بده خیلی 🥲

خب چکار کنیم دیگه مردا خراب شدن خواهر برا بیشتر دخترا پیش اومده و پیش میاد 🥲

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

بمیرم برات عزیزم🥲💔خدا بهت صبر بده گلم،روح مامان عزیزت شاد ،نمیدونم چی بگم😔خدا خودش آروممون کنه💔

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

بمیرم برات عزیزم🥲💔خدا بهت صبر بده گلم،روح مامان عزیزت شاد ،نمیدونم چی بگم😔خدا خودش آروممون کنه💔

خدا سلامتی بده بهت 

اگر اول راهی کات کن باهاش داغون میشی 

خب چکار کنیم دیگه مردا خراب شدن خواهر برا بیشتر دخترا پیش اومده و پیش میاد 🥲

این مشخص کارش همینه،الکی دوست میشه با دخترا و با عکس‌و ...خود ار.ضایی میکنه و...😔

منم ۲۰ربطی به سن نداره که،

چرا عزیزم ربط داره 

تو ۲۰سالته با کلی احساست پاک و سادگی و صداقت 

ولی اون ۳۰سالشه با کلی تجربه 

میدونه چطور وابسته کنه که با هر سازش برقصی 

بعدم ول کنه بره تو بمونی با یه روح داغون 

تا دیر نشده تمومش کن 

کسی آدمو دوس داشته باشه میاد خواستگاری 

بقیش چرته

خدا سلامتی بده بهت اگر اول راهی کات کن باهاش داغون میشی

بهش گفتم خدافظ نوشت دیگه حرفی ندارم،نکرد بگه نه عکس نمیخوام ول کن و...😭😭😭

چرا عزیزم ربط داره تو ۲۰سالته با کلی احساست پاک و سادگی و صداقت ولی اون ۳۰سالشه با کلی تجربه میدونه ...

نه ما شهرامون دوره ،ازدواج نمیشد ولی حداقل یک رابطه درست میداشت باهام😔

خداروشکر اینا رو بهم یاددادن و آرزو میکنم هیچ دختری بخاطر ناآگاهی یا هرچیزی اینجور قربانی نشه. کاش نشه 😔 

دخترا وارد رابطه های غلط و حرام نشین🚶

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘