2777
2789
عنوان

من خیلی حساسم به نظرتون

997 بازدید | 26 پست

بعد سه چهار هفته ما برگشتیم شهرمون، بعد با دخترخاله‌هام شام رفتیم بیرون، بعد یکی از  دخترخالهم درگیر ازدواجه ووتازه با یه پسر نامزد کرده که پسره خیلی اذیتش میکنه خسیسه دوسش نداره همش تحقیرش میکنه هی از من میپرسید معیار ازدواجت چی بود چی شد شوهرت رو انتخاب کردی اینا، گفتم برام مهم بود حمایتگر باشه از هر نظر چه مادی چه معنوی و خسیس نباشه و .. گفت این چیزها برای کسی که از سمت خونوادش تامین باشه مهم نیست. انقدرر بهم برخورد من سطح خونوادم از سطح خونواده شوهرم خیلی پایینتره ولی درامدم از شوهرم بیشتره و دستم تو جیب خودمه. بعد من شوهرم خیلی تو جمع بهم توجه میکنه و ابراز احساست میکنه من سختمه.‌

برعکس این دخترخالم همش نامزدش رو بوس میکنه و بغل میکنه شوهرش اصلا توجه نمیکنه(شوهر من در این حد نیست که بوس کنه اینا) بعد من بدون منظورم گفتم از این رفتار شوهرم خوشم میاد تو جمع همیشه حواسش هست گفت میدونی اونایی که به خودشون و  عشقشون مطمئنن ابراز علاقا میکنن راحت اونایی که یه بار طرد شدن سخت میتونن ابراز علاقه کنن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالیش نیست بعدا می فهمه چه خریتی کرده این مدل آدم ها فقط منتظر تایید اشتباهات شون هستند

اره

دلمم براش میسوزه

بعد میگم تو مکه اصلا همسن اونی شام باهاش میری بیرون چرا خودت رو میاری هم سطح اون

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ابدا حساس نیستید بد صحبت کرده اون طفل گریز پا.😂اصول صحبت با بزرگتر رو نمیدونه .

فکر میکنه خیلی حالیشه

ولی من متاسفانه دوستش دارم و همش فکر میکنم داره بهش ظلم میشه و کور شده باید روشنش کرد

حساس نیستی قشنگ تو تمام حرفاش میخواسته تخریبت کنه البته اهمیتی ندارع چون دختر خالت در جایگاهی نیست ...

خیلی سخته خیلی دوستش دارم

قبلا خیلی خوب بود

ارهدلمم براش میسوزهبعد میگم تو مکه اصلا همسن اونی شام باهاش میری بیرون چرا خودت رو میاری هم سطح اون

دلسوزی بیجا ممنوع .

دلسوزی برای فامیل اصلا خیلی خیلی ممنوع .

من خودم بودم در شرایط شما 

بی تفاوت و رسمی باشید بهتره

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

وای میگم کاش اصلا برنگشته بودم تهران اصلا دیگه دلم نمیخواد برم تهران

چیزی که من تو این مدت زندگیم ازش جواب گرفتم در مقابل این آدما فقط اینه که با روی خندون بگی آره آره شما درست میگید چی کنم دیگه و به زندگی عادی ادامه بدی به خداااااا انقدررررررر میسوزن که تو نمیدونی 😂

ارهدلمم براش میسوزهبعد میگم تو مکه اصلا همسن اونی شام باهاش میری بیرون چرا خودت رو میاری هم سطح اون

دقیقا میخواستم جمله آخر رو برات بنویسم که دیدم خودت نوشتی.

عزیزم شما هیچ سنخیتی با هم ندارین،فایده این رفت و آمد چیه که تازه تهش هم ناراحت بشی؟!

دقیقا میخواستم جمله آخر رو برات بنویسم که دیدم خودت نوشتی.عزیزم شما هیچ سنخیتی با هم ندارین،فایده ای ...

خیلی احساساتیم

رسیدم تهران شوهرمم نیست گفتم با خونواده خودم معاشرت کنم

مگ نمیخواستید ۲ ماه اونجا باشید

هستیم

من اومدم ببینم خونه زندگیم اسیبی ندیده

بعدم با عجله رفتیم وسیله اینا احتیاج داشتیم جمعخ برمیگردم

فکر میکنه خیلی حالیشهولی من متاسفانه دوستش دارم و همش فکر میکنم داره بهش ظلم میشه و کور شده باید روش ...

دلسوزی برای فرد فهیم و مودب دارای اثره.

در غیر این صورت نبود عقل و ادب مانع از به نتیجه رسیدنه.

مثل الان که دختر خاله شما حتی حرف معمولی شما رو متوجه نمیشه چه برسه به اینکه بخواد بر اساسش وارد عمل بشه. 

اما خب شما بسیار مهربانید و دارای نسبت هستید با ایشون .

درک میکنم که نمیشه بی تفاوت بود.

من شبیه همچین قضیه ای رو با مادربزرگم دارم .دور از منطقه که من باهاشون درست برخورد کنم 

اما قلبم و مهری که دارم به اطرافیان، مانع میشه 

اعصاب راحت میخواید ،باهاش رسمی تر و در چارچوب تر برخورد و معاشرت داشته باشید.

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂