2777
2789

پنج سال با طرف باشی از سن کم ، بهتون بگه تا زمانی که پول ماشین و اینا نداشته باشم نمیام جلو ، الان در حال حاضر سربازی نرفته باشه ک مشکل ندارم خودم ، خونه و ماشین و حقوقم نداشته باشه که بازم مشکل ندارم تو این وضعیت ی حقوق داشته باشه خوبه ! ظاهرش اوکی باشه ، با شخصیت باشه، خانواده بروزی داشته باشه ، اهل کار باشه، از نظر اخلاقی بهت محبت کنه و دوست داشته باشه ، روابط دوستانه رو خوشش بیاد مثلا با رفیقشو پارنتر رفیقشو حتا با دوستای پارنتر رفیقشم بگه بریم بیرون ؛بگو بخند داشته باشه با نامزد رفیقش، دیگ عرض کنم خدمتتون ازینابی باشه که هی بگه من خیلی خفنم و دخترا بم درخاست میدنو،راستش یجا ترس کردم درومد گفت تو که بابات فوت شده مامانت با سن بالا ازدواج کرده نمیتونه نیازشو برطرف کنه خودم هوا مادر زنمو دارم از اون لحاظ و بعدم که برخورد کردم گفت بقران شوخی کردم و فلان ، و..کلی عذر خواهی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه برای سرگرمی میخواد. 

به خودت ارزش قائل باش و تمومش کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه

هم حرف زدنش رد فلگ هست

هم واقعا نمیشه بدون هیچی زندگی خوبی داشت. الان میگی اشکال نداره دو روز دیگه همه اینا باعث دعوای ریز و درشت میشه بینتون و همه علاقه اشتیاقتونم از بین میبره