2777
2789
عنوان

لباس بچه هاي خوشگل😍+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 3982 بازدید | 49 پست
عزيزم سفارش اول شش تومنه هزينه پست لباس هاي بيشتر هر كدوم هزارتومان اضافه ميشه هرمدلي كه انتخاب كنين ...

یعنی سفارش اول تعدادشم زیاد باشه همون ۶تومن میشه و سفارشهای بعدی دونه ای هزارتومن؟

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.هنوزم فروش دارین؟پرداخت درب منزل امکانش هست؟

خدایااااااااااا شکررررررت خودت مواظب نی نی کوچولومون باش.چترم باز باشد یا بسته فرقی نمیکند. بی تو همیشه خیس بارانم...  

مامانای با استعداد و علاقه مند به خیاطی لباس کودک😍😍

لطفا،حتما یه سری به پیج ما تو اینستا بزنید🙏🙏

my_praincess@

دوستان اگه میخواین خودتون واسه بچه های گلتون لباس بدوزین حتما به پیج اموزشی من در اینستا سر بزنید😍😍my_praincess@🥰🥰

اگه دنبال لباسای ارزون و با کیفیت برا کوچولوهاتون میگردین کانال تلگرام ما رو از دست ندین قیمت هامون (اگ بخوام دروغ نگم)از همه ن ولی از خیلی خییلی جاها پایین تره؛کانال تگراممون(ارزانسرای ونیز💃) دیدنش ضرری نداره🥰

https://t.me/arzankadeh_veniz