2777
2789

هر چند ممکنه بعضیا بگن مزخرفه اما بخاطر اینکه همدردی میکنه باهام تماشاش میکنم....

به‌ امید اینکه همه منتظرا طعم مادر شدن یا پدر شدن رو بچشن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم ناباروری داریم و سالهای زیادیه 

نمیتونم ببینم متاسفانه یاد بزرگترین غمم میندازه منو 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ان شاالله به حق همین روزهای عزیز  هر کی ارزوی مادرشدن داره خدا دامنشو سبز کنه و یه طفل سالم و صالح بده....سریالش قشنگه خیلی هارو اگاه میکنه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

الهی دستای هیچ زن و مردی در حسرت گرفتن دستای گرم و کوچولوی فرزندشون خالی نمونه، الهی زیر سقف هیچ خونه ای خالی از صدای خنده بچه نباشه، الهی هیچ زن و مردی در حسرت شنیدن بابا و مامان پیر نشن، به حق عزیز امشب حضرت علی اصغر جانمون باب الحوائج ۶ ماهه کربلا که خیلی ها رو مامان بابا کردن ایشون 🤲

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ان شاالله به حق همین روزهای عزیز هر کی ارزوی مادرشدن داره خدا دامنشو سبز کنه و یه طفل سالم و صالح ب ...

الهی آمین  ممنون عزیزم 

بله من‌ دوسش دارم. واقعا خوبه 

نذر کنین به حق علی اصغر جانمون که امشب شب شونه، نذر کنید بهشون متوسل بشین سال دیگه ان شالله همچین شبی نی نی به بغل برین هئیت امام حسین شرکت کنید و تو گوش بچتون زمزمه کنید که تا عمر داره خادم این خاندان باشه ان شالله 💚

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ما هم ناباروری داریم و سالهای زیادیه نمیتونم ببینم متاسفانه یاد بزرگترین غمم میندازه منو

نا امید نشو....خدا خیلی بزرگه....من با چشم خودم تو اطرافیانم دیدم در عین ناامیدی بعد سالها باردار شدن....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛