2777
2789
عنوان

پسره بم گفت کع

114 بازدید | 10 پست

بچه ها من یک مدت یک آقا پسری ازم خاستگاری کرد و من بعد هفت ماه قبول کردم و ی مدت حرف زدم باش که بدونم چجوریه، پسره بد دل بود قبلا سر یک دختر چاقو خورده بود اما میگو چیزی نبوده و سوءتفاهم شده بعد بعد از اینکه قبول کردم عکس جای خصوصیشو فرستاد ، چند بار گفت معذرت میخام تو که صورتت سفیده ‌واژنتم صورتیه لابد، و ی بار گفت بفهمم قبلاً با کسی بوده باشی ولت میکنم حتا اگ زنم باشی ، و چند تا رفیق دختر داشت ، و به ظاهرش اصلا نمی‌خورد اینجور باشه خلاصه ما یک مدت دوست شدیم تا بفهمم چطوره و یجور دیگ تو رابطه بودیم بعد نمیزاشتم بغل و بوس اینا چون کم کم داشت برام رو میشد محبتم نمی‌کردم مثلا اون همش قربون صدقه و محبت من نه با اون همش میگفت بزار بغلت کنم بوست کنم نمیزاشتم بعد در آخر ردش کردم اون سری گفت میترسم یک وقت ازدواج  کردیم ازم فراری باشه و میل بهم نداشته باشی چون هیچ ن بم محبت می‌کنی و بغل ن بوس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر همون عکس از اندامش باید برای همیشه بلاک میکرد ارزش خودت رو بدون بابا چیه این واقعا که چرا اینقدر خودتون دست پایین میگیرید به پسر بیاد نظر بده اینقدر وقیحان

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

چجوری روش شد عکس فرستاد اخه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

همون جا ک عکس اون موش کوچولوی ورچولوسیده رو داد باید بلاک میکردی چ جور ادامه دادی بعدش با این لجن

لطفاً مردای گوزباقالی سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه 💨🐈‍⬛🎀😒🩵بو گندو های گوزو

این سر تا پا لجنزاری بود برا خودش که چشم بازار و کور کردی بزرگوار

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید