2777
2789

سلام خانما

خبلی خلاصه بگم که( با هیچکدوم خانواده شوهر حرف نداریم خواهری داره اشوبه و ادمو بخاطر نوکری میخاد)خلاصه داداشای دیگ و دوتا خواهر دیگ هم قط ارتباطن با خونه پدر.. این زنیکه اشوب متاهله با بچش و شوهرش تو خونه پدر شوهرمه

همشون تو ی خونه رندگی میکنن

کلا از اول عروسی بعداینکه کلی دعوا بینمون انداختن خطشون ردیم و دیگ یکسال بیشتره خدارشکر ندیدیمشون

التن از این رو

میخان همگی تشریف ببرن  شیراز

و‌‌پدرش ب شوهرم زنگ زده ک‌ بیا کلید خونه بهت بدم برو شبا برق خونه روشن کن !!!

نظرخودم اینه ک نرارم بره چراا چون هیچ خیری برامون نداشته وقتی سال ب سال دورازجون بمیریم هم نه میفهمن ن براشون مهمه پس پدر حساب نمیشن این شخص

و واسه کسی ک بی خیره دوس نذارم خیر داشته باشم ولی شوهرم میگ بابامه گناه داره بزار بگیرم😪😥حقیقتش دلم براش میسوزه ولی خب عقل دارم دیگهههههه احه چرا برای کسی ک خیری نداره نوکری کنیم بعدش اون خونه دخترشه( زددش ب نام دخترعفزیطه) من برم نگهبان خونه دخترعفربطخ بشمممم

الان چیکارکنم بنظرتون

بزارم کلید بگیره یا نزارم؟ 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

درست میگی خود شخص خیری نداره . ولی پیش خدا گم نمیشه خدا نیکی به پدر و مادر رو امر کرده حتی اگر کافر باشن . بزار بره از طریق خدا خیرش بهتون برسه . فقط تاکید کن تاثیر نپذیره از حرفای اونا و هیچ دخالت نکنه تو موضوعی و کامل کنار بکشه خودشو و فقط سلام احوال پرسی عادی 

کار سختی نیست که حمالی رقم بخوره 

اما با این اوصاف و اخلاقیاتی که دارند ممکنه وسیله ای کم و زیاد بشه بعد فردا روز  شما را مقصر بدونند 

من به شخصه متقبل چنین مسئولیتی نمیشم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همسرت بگو فقط کلید درخونه را بگیره و کلید اتاق هارو نگیره چون دردسر داره ....

بعدمچقدر خسیسن ی لامپه دیگه روشن بذارن و برن ...من بودم میگفتم تو روشن بذار وبرو منپول برق این ماهتون را میدم کلیدم نمیخوام 

کار سختی نیست که حمالی رقم بخوره اما با این اوصاف و اخلاقیاتی که دارند ممکنه وسیله ای کم و زیاد بشه ...

دقیقا خودمم همچین فکری کردم 

ما کلا ۵ بار رفتیم خونشون اونم پذیرایی معمولی اخر برگشت بهم کفت((( گشنه میومدی اینجا سیرت میکردم!!))))

خب این عفریطه معلومه فردا دزدمون میکنه😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

خودت را بذار جای همسرت اگه جای اون بودی چیکار میکردی ...؟ فوقش بگیرید و ازشب اول روشن کنید و دیگه نر ...

اخه عزبزم پدر با پدر فرق دارع من الان بزنگم بابام بگم صد ملیون بفرس سریع میزنه

وقتی میادخونم دست پرمیاد ک هییچ خودمم میرم سبد پررر میکنه واسم میگ اول زندگیتونه  

واسمون جعیزیه کامل با عروسی گرفت و پدر شوهر فقط اومد خورد و رفت دریغ از ی کادو یا پاکشا یا دیدن خونه پسرش! 

اگ ده سال بریم خونه بابام همش بخوریم و بخابیم هیچی نمیکه ولی کلا۵ بار اول عروسیمون رفتیم خونه باباش ( ده رور بعدش خواهرعفریطش ک متاهله و غارتگره پیام داد ک((گرسنه تو کرسنه ای میومدی اینجا سیرت میکردیم!!!))))) ما فقط رفتیم مهمونی حونه پدذرررررش و ضمن لینکه غذای ساده خیلی معمولی میدادن فرض کن اسفناج!! من هیچوقت اسفناج نمیخورم ولی باز بخاطراینکه شرمنده نشن اون غذازو‌میخوردم…

خب چقد فرق هست بین این پدرا😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا خودمم همچین فکری کردم ما کلا ۵ بار رفتیم خونشون اونم پذیرایی معمولی اخر برگشت بهم کفت((( گشنه ...

درک میکنم افرادی که بخوان سر ناسازگاری باهاتون بردارند شما براشون خیر هم داشته باشید باز قدردان نیستند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
دخالت نکن بنظرم.حتی ناراضی باشی

دخالت چیه عزیزم

شوهرمه🫥🫥تک ب تک کاراش بهم مربوطه همچنین متقابل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به همسرت بگو فقط کلید درخونه را بگیره و کلید اتاق هارو نگیره چون دردسر داره ....بعدمچقدر خسیسن ی لام ...

اصلا خونسون همچین عطیقه. ایم نیس بخان بدزدن چیز خاصی ندارن اپارتمانم هسس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درک میکنم افرادی که بخوان سر ناسازگاری باهاتون بردارند شما براشون خیر هم داشته باشید باز قدردان نیست ...

واسه فوت مادرش شوهرم ی ریال پول نداشت 

خودم بجاش۲۰ ملیون داذم

طلامو فروختم!!!!! طلای مجردی

بعد این دختزلی عفریطه اخرش گقتن((( کوه جا ب جا کردی؟؟ چ کاری کردی مگ تو مراشم ما))) خدا لعنتشون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه فوت مادرش شوهرم ی ریال پول نداشت خودم بجاش۲۰ ملیون داذمطلامو فروختم!!!!! طلای مجردیبعد این دختز ...

چقدر اعصاب خرد کن هستند 

همون دوری و دوستی را ادامه بدید 

آرامشتون حفظ بشه 

شاید در این شرایط همسرتون بخوان کلید تحویل بگیرند 

و حق دارند چون پدرشون هست بلاخره نیکی به والدین از وظایفشون هست 

اما آدم از فردای خودش می‌ترسه که وصله بزرگتری سر خیر رسوندنش بهش چسبیده نشه