2777
2789
عنوان

میخوام تنها زندگی کنم

135 بازدید | 18 پست

دلیلش ی دختر بیست و دو‌ساله که رابطش با خانوادش بده و پدر و مادرش جدا شدن و هردو ازینکه تحملش کنن عاجزن و میخوان شوهرش بدن به هرکی از راه رسید

بنظرتون تنهایی میتونم زندگی کنم؟

کاری به حرف مردم اصلا ندارم بحث اینه خودم میتونم تحمل کنم تنهایی؟؟؟

ناگفته نماند افسردگی شدید دارم و قرص میخورم

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

هیچ کاری نشد نداره اگه بخوای حتما میتونی

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه شرایط تون اینو رسونده ک رهایی بدین آرامش برسین مستقلی خودتون باشه ،باباتون گفتی جدا شده از مامانت؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تحمل کردنش ک آره میشه

ولی خرج مخارج چی؟

میتونی هزینه هاتو تامین کنی؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میتونی

میترسم 

عاشق تنها بودنم ولی خب میترسم این کلا تنها زندگی کردنه افسردگیمو بدتر کنه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

خب دیگه شرایط تون اینو رسونده ک رهایی بدین آرامش برسین مستقلی خودتون باشه ،باباتون گفتی جدا شده از م ...

بله

میترسم عاشق تنها بودنم ولی خب میترسم این کلا تنها زندگی کردنه افسردگیمو بدتر کنه

فقط خودت میتونی خودتو بهتر کنی، گاهی وقتا تنهایی به‌ترتیب میکنه.

البته بستگی به شخصیتت داره.

بهتر است بخاطر دلیلی درست رنج 

تحمل کردنش ک آره میشهولی خرج مخارج چی؟میتونی هزینه هاتو تامین کنی؟

از چهارده سالگی سرکار میرم چون اجازه درس خوندن نداد بهم بابا

از نظر هزینه میدونم از پسش برمیام

بله

خب نفقه تون میتونین بگیرین حدود ۳/5 تا ۵ یک شغل سبک هم پیدا کنین زندگی خودتون برسین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب نفقه تون میتونین بگیرین حدود ۳/5 تا ۵ یک شغل سبک هم پیدا کنین زندگی خودتون برسین

بابام سر نفقه دادن تهدیدم کرد

آدم سالمی نیست میتونم بگم روانیه رسما چون گفت سرمو میبره و از اونجاییکه میشناسمش میدونم اونقدر دیوونست که انجامش بده 

نمیخوام رد پایی ازش تو زندگیم باشه 

بابام سر نفقه دادن تهدیدم کردآدم سالمی نیست میتونم بگم روانیه رسما چون گفت سرمو میبره و از اونجاییکه ...

تهدید ها مهم ندون کاری هم نداره یک دادخواست هست به دفاترقضای بعدم  شوراحل اختلاف