2777
2789

شوهر من یکسال پیش با من بحثش شد،  خیلی بد،

بحثمون هم در مورد خانواده ها بود و خودش مقصر بود،  ( عقد بودیم،  عروسی نکرده بودیم) 

منم بهش پیام دادم،  دیگه همه چی تموم شد،  دیگه دنبالم نیا،  دیگه نمیتونم ببخشمت

اونم رفت و پشت سرشو نگاه نکرد،،  بابام و مامانم رفتن پیشش، رفتن باهاش حرف بزنن، اینقدر باهاشون دعا کرده بود و هزار تا حرف بد به خانوادم گفت 

و رفت و پشت سرم نگاه نکرد،  حتی پاشو خونه ما نزاشت

منم بهش زنگ زدم یک ماه بعد،  گفتم برگرد دلم برات تنگ شده،  برگرد نزار زندگیمون خراب شه،  اما گفت که نه طلاقت میدم نه مهریه، 

اما حالا بعد یکسال که توی دادگاه محکوم شده،  برگشته میگه همه چیو جبران میکنم،  میگخ امضا میکنم که عوض شدم،  میگه هر کاری بخوای میکنم اما برگرد😭😭

من اصلا نمیتونم بهش اعتماد کنم،،  هر چی بهش میگم من دیگه تو رو نمیتونم ببخشم،  وایساده گریه میکنه با احساساتم بازی میکنه،  الان چند روزه ول کن هم نیست،  از همه جا همش پیام میده و زنگ میزنه

چیکار کنم😭😭😭 حالم داغونه،  خانوادم هم به هیچ وجه قبول نمیکنن دیگه 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم سی کتیرر

کاش منم میتونسم🥲 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
این یه سال کجا بوده که حالا یادش افتاد برگرده

میگه همش به یادت بودم

اما من واقعا نمیتونم ببخشمش

اقدام پروسه پرونده هاتون اجرا هاشون چه موضوعاتی هستن، ترک اتفاق نفقه دیگه؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بخاطر مهریه نباشه؟!

احتمالش زیاده 

اگه همو دوس دارین و مشکل تون حاد نبوده ببخش برو زندگی تو بکن ولی حواست باشه سر چی توی دادگاه محکوم ش ...

ن من اعتمادی بهش ندارم🥲 این یک سال کجا بوده

عمراااااااااا یه همچین  اشتباه  بزرگی رو دوبار تکرار نکن 

اینا واقعا یه چیزی شنیدن فکر کردن دادگاه صدردرصد به نفعشونه فکرشو نمیکرده محکوم بشه والی بدون توبه گرگ  مرگه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ن من اعتمادی بهش ندارم🥲 این یک سال کجا بوده

یکی دو ماه وقت بده اعتماد نکن،حرفاشو گوش کن ببین چی میگه،منطقیه یا نه ،بذار فکر کنه بخشیدی بعد ببین رفتارش چجوری میشه با سیاست آنالیزش کن بعد تصمیم بگیر