2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما از گوشت کوب برقی واسه چه کارهایی بیشتر استفاده میکنید؟؟

پوره کردن میوه و صیفی جات،شیر موز و امثالهم، حلیم درست کردن، کلا سنگ دستمه حوصله درآوردن غذاساز و مخلوط کن رو ندارم این دم دستی و راحته،ولی خب پایه و تیغه فلزی داره که توی سوپ یا حلیم هم مشکلی پیش نمیاد

هر دوش رو داری؟ بنظرت اگه بخوام فقط یکیشون بخرم کدوم کارراه انداز تره؟

ببین از این سبزی خرد کن ها که گوشت کوب برقی هم داره و موتورش مثل گوشت کوب برقی هس بخر،هم سالاد سازه،هم خرد کن،هم گوشت کوب برقی

ببین از این سبزی خرد کن ها که گوشت کوب برقی هم داره و موتورش مثل گوشت کوب برقی هس بخر،هم سالاد سازه، ...

من یه غذاساز چندکاره مولینکس دارم که جدیدا مشکل پیدا کرده از کار افتاده همزن و خرد کن و رنده و مخلوط کن و آسیاب با هم بود دیگه دوست ندارم چندکاره بخرم

من یه غذاساز چندکاره مولینکس دارم که جدیدا مشکل پیدا کرده از کار افتاده همزن و خرد کن و رنده و مخلوط ...

ولی من ۱۳ساله از همین همزن،گوشت کوب و خرد کن استفاده کردم آخ نگفته وسیله برقی شانسیه،ببر تعمیرات شاید درست بشه

ولی من ۱۳ساله از همین همزن،گوشت کوب و خرد کن استفاده کردم آخ نگفته وسیله برقی شانسیه،ببر تعمیرات شای ...

تعمیر کار خوب سراغ ندارم بردم یکی هزینه ها رو خیلی بالا گفت منم کفتم چکاریه برم نو بخرم دیگه