2777
2789
چه خبره تا یه اتفاق میفته میگید راه حلش مرگه !!! رو خودت کارکن ،ب این زودی ناامید شدی ؟؟؟

۳۶ ساله ذهنم درگیره همش امید به آینده داشتم ولی روز به روز افسرده تر و دل مرده تر میشم

۳۶ ساله ذهنم درگیره همش امید به آینده داشتم ولی روز به روز افسرده تر و دل مرده تر میشم

تا نفس می‌کشی امید هم هست !! نمیدونم مشکلت چیه یا هدفت چیه ولی شاید مسیری که داری میری اشتباهه

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا با شما حرف زدم‌شما گفتی خودتون ارشد داری و همسرتون دکتریشما یا واقعا نمی دونیدکم عقلی یعنی چ ...

کم عقلی و سادگی ربطی به تحصیلات نداره 

اصلا نمی دونم اطرافم چه خبره

تاپیک‌بنظرم آسنا اومد یه نگاه به عنوان تاپیکهاتون انداختم اگر ممکنه میشه واضح بفرمایید مشکلتون چیه؟س ...

سآدمی مشکل خاصی نیست؟ بی سیاستی و خنگ بودن مسئله ی خاصی نیست؟ شیرین عقلی و منزوی بودن مشکل خاصی نیست؟

هزاران بار به خودم قول دادم دیگه ساده نباشم ولی بازم همون آش و همون کاسه

تاپیک هاشونو نگاه کنید متوجه میشیدمن قصد فضولی و بی احترامی ندارمبه من هم ربطی نداره اصلاگفتم شاید ت ...

عزیزم واقعا و حقیقتا من کم عقل و ساده ام و قدرت تشخیص پایینه

حال منو فقط کسی درک می کنه که شرایط منو داشته باشه😭😭😭😭

تا نفس می‌کشی امید هم هست !! نمیدونم مشکلت چیه یا هدفت چیه ولی شاید مسیری که داری میری اشتباهه

مشکلم اینه قدرت تشخیصم پایینه و نمی تونم در شرایط مختلف چطوری رفتار کنم

عزیزم همه تاپیکتات میگی ساده وکم عقلی ولی توضیح نمیدی میشه یه موقعیت از سادگی وکم عقلی که خودت وبچه ...

کسی بهمون احترامی نمیزاره ، نمی تونیم رفتار درست و حرف درست رو تشخیص بدیم، آداب اجتماعی بلد نیستیم و...