2777
2789
مشکلم اینه قدرت تشخیصم پایینه و نمی تونم در شرایط مختلف چطوری رفتار کنم

با آدمایی که فکرمیکنی رفتارشون صحیح و متفکرن رفت و آمد کن ،کتاب بخون و اجتماعی تر باش

جرات می‌خواست شبیه به من بودن!جرات می‌خواست با بال‌های شکسته، پرواز کردن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در تمام زندگیم حتی برا تصمیم گیری های جزئی هم دو به شکم و نمیدونم رفتار درست چیه، قدرت تشخیص صفره

هیچ درست و غلط واضحی و صد در صدی وجود نداره

هر انتخابی بکنی مزیت های و معایب خودشو داره

و هیچ مسیری تهش مشخص نیست

بهتره راهی را انتخاب کنی که اون لحظه به نظرت مناسب‌تر میاد 

واگرنه هر مسیری بری بازم چالش‌های خودشو داره

واقعا زندگی غیرقابل پیشبینیه 

بهتره تو لحظه زندگی کرد و از مسیر لذت برد 

خودت ساده ای یا همسرت؟؟

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
در تمام زندگیم حتی برا تصمیم گیری های جزئی هم دو به شکم و نمیدونم رفتار درست چیه، قدرت تشخیص صفره

ت این جور چیزا راه مطلق درست نداریم هر راهی بدی هاشو داره به نظرم یه راهو انتخاب میکنی میبینی بدی داره پس میگی اون یکی راه بهتره 

خودمو بچه هام

خب یه مثال بزن از کارات تا بهت بگم ساده ای یا کم عقل. خانواده خالم ساده ان. میشناسم ساده ها رو

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
ای وای خیلی بدهبه نظرت راه نجات‌مون چیه؟

بآور میشه  هرچی فک میکنم به جایی میرسم

انگار ژن ببخشید ها احمق بودن همیشه با ما خواهد ماند

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵