2777
2789

هر سال یه مدل برگزار میکنم امسال کیک خریدم براش رفتیم یه رستوران توووپ هماهنگم نکرده بودیم ولی انعام دادیم به گارسون اومد حسابی ازمون فیلم و عکس گرفت بعدشم کادوشو همونجا بهش دادم پول شامم دیگه قاعدتا من باید حساب می کردم 

زیاد سورپرایز اینا مهم نیس فقط تا اینجاش سورپرایز بود که ظهرش بهش گفتم یه غذای خوب میپزم و همینجا یه تولد کوچول دو نفره میگیرم زیادم پول ندارم کیک بخرم ببخشید ناراحت نشو اون بنده خداهم چیزی نگفت دم غروب یهو همه چیزو رو کردم کیکو دید ذوق,کرد و کلا خیلی خوش گذشت اون شب

یارب نظر تو برنگردد...

من برا ولنتاینش کادو شو با جعبه شکلات و عروسکشو و...همه تزیین کردم گذاشتم رو تخت و روشونو پتو کشیدم شب که اومد بخوابه تا پتو کشید وای از خوشحالی فقط محکم بغلم میکرد و میگفت سوپرایزت عالی بود

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال كادو نميدم خيلي هزينه داريم اونم واسه من نميگيره چون داريم خونمونو تعمير ميكنيم پول نياز داريم ايشالا سال ديگه با نيني جشن ميگيريم

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
رستوران ميريم من حساب ميكنم يه كادو هم بهش ميدم حالا بيشتر عطر بهش ميدم🤓

عطر چی عزیزم؟

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

والا ما که هفت سال زندگی کردیم هرگز براش یه کادو نگرفتم وقتی هم میگم کادو چی دوست داری میگه پول منم هیچی دیگه میندازم پشت گوش آخه دوس دارم برم بازار یه تیشرت بخرم بیست تومن بگم گرفتمش پنجاه مثلا ...ولی شوهرمم از خودم زرنگتره یا میگه پول یا هیچی

دست کشیدم از سکوت خستم از این همه درد۰۰۰۰۰۰
عطر چی عزیزم؟

من واسش وودى ميگرم دوس داره 

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
فضولی نباشه شوهرت چی گرفته بود واسه ولنتاین ؟

عزیزم برام چکمه گرفته بود از چرم مشهد البته دو روز قبل ولنتاین بهم داد 

با کمترین هزینه عکسهای قشنگتون و براتون کلیپ میسازم کلیپ تولد،ماهگرد،ولنتاین،عروسی،نامزدی و....پیج اینستا clipsaz123 اگه سفارش داشتین بگین از نی نی سایت هستین که تخفیفم بدم😍بهترین هدیه برای کسایی که دوسشون دارین

خانما عطر مردونه خوشبو چی هست منم چند روز دیگر تولد شوشو هست میخام یع عطر و یه عینک دودی براش بگیرم

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

[QUOTE=54575715]خانما عطر مردونه خوشبو چی هست منم چند روز دیگر تولد شوشو هست میخام یع عطر و یه عینک دودی براش بگیرم[/QUOT

بولو فور من

لجند

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
[QUOTE=54575715]خانما عطر مردونه خوشبو چی هست منم چند روز دیگر تولد شوشو هست میخام یع عطر و یه عینک ...

قیمتشو میدونی عزیز؟