2777
2789
زورم میاد برم رشته ای که باتراز 8000میرن ازادم 7000,میخوادکاردرمانی اصلا دانشگاه ازاد نداره

تو قراره تا آخر عمرت با این رشته زندگی کنی شاید ده سال دیگه رتبتو یادت رفت ولی رشتت همیشه تو زندگیته باز تصمیم خودته

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارن واقعا علوم از اینا همه اشباع بینایی ام مثل فیزیو رتبه خوب میخواد بعد اینا ترازای قبولیشون خیلی ...

دامپزشکی چطور رشته ای؟

خوبه ؟

آینده دار هست؟

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
فیزیو درحددپرشکی رتبه میخواد چون

لامصب قبولیش از پزشکی سخت تر من دوستم میگفت میخوام برم فیزیو فک میکردم رتبه ی کم بخواد🫠

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

مراکز توانبخشی همه دنبال کاردرمانن... والا الان کاردرمان ساعتی چهارصد پونصد میگیره

تعدادشون خیلی کمه الان شهرخودم 50تا داره که فقط 9تاشون مطب دارن ظرفیتش پایینه سالی 15تا دانشجو میگیره شکرخدا دانشگاه ازاد نداره