2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اقدام برای بچه

پخت و پز 

نطافت خونه 

حموم 

تلفن و حرف زدن با خانواده 

تا شوهر میرسه خسته نباشه و بخاد میبره بیرون 

تازه شهر غریبم و دو و نیم ساعت فقط با هواپیما راهمونه🥲

چاره نیست

پادشاهی میکنن خوشی میکنن بچه دست وپا گیره فقط من نمیدونم چرایه عده بچه دارشدن وبچه داشتن رو موضوع مه ...

من دوساله تو اقدامم 

نشده فعلا 

ولی حس راحتیمو دارم همچنان یعنی چون نمیشه بگم ای وای نازام حتما یا بی بچه میمیرم نه اصلاااااا

زندگیمو میکنم در کنارش تلاشمم میکنم 

شد چه بهتر نشد باز چه بهتر 

والا😅

استراحت کافی . اشپزی سره حوصله . نقاشی تابلو رنگ روغن . کتاب . دیدن کلیپای اموزشی . رسیدن به موهام .

ورزش تو خونه . پیاده روی عصرا دوره پارک . با دوستامم یکی دو روز در هفته وقت میگذرونم

من دوساله تو اقدامم نشده فعلا ولی حس راحتیمو دارم همچنان یعنی چون نمیشه بگم ای وای نازام حتما یا بی ...

منم یک بار سقط کردم باید یه مدت جلوگیری کنم ولی بیکاری دیوونم کرده نمی‌دونم چیکار کنم هیچ دوستی هم ندارم 

منم یک بار سقط کردم باید یه مدت جلوگیری کنم ولی بیکاری دیوونم کرده نمی‌دونم چیکار کنم هیچ دوستی هم ن ...

منم یکبار سقط کردم عزیزم

منم هیچ دوستی ندارم 

کاملا بی کس هستم .جز همسرم کسیو ندارم 

با اینجا و فضای مجازی و رفتن بیرون با همسرم حالم یکم بهتر میشه 

خیلی درکت میکنم