خانما من با کسی تو یه رابطه جدی و به قصد ازدواج بودم خانواده هم میدونس. ایشون بعد یه مدت به من خیانت کرد و مبخواست برگرده به اکسش.اون خانوم قبولش نکرد و باز کلی تلاش کرد برگرده سمت من.منم بعد چندماه گفتم یه فرصت بدم شاید تونستم ببخشم اما چندروز بعد دیدم اصلانمیتونم فراموش کنم و دوباره به هم زدیم.
اما بعدنزدیک۶ماه مننمیتونم اون غمی که با خیانتش بهم وارد شد و تحمل کنم
چیکار کنم چجوری میتونم کنار بیام
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وقتب یادم میاد گفت خیلی دوسش دارم و نتونستم بعد چنسال فراموش کنم دنیا آوارمیشه رو سرم.وقتی عکسای اون خانم مبیبنم میگم چرا اونو به م ترجیح داد وقتی میدونس منچقدر عاشقشم چقدر دارم تلاش میکنم
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
نیمه پر لیوانو ببینخیلی بهتر الان بهت خیانت کرد و تموم شد تا بعد ازدواج اون موقع ضربه خیلی بدتری میخ ...
بله تنها چیزی که امیدوارم میکنه همینه.چون خانوادم شدیدا مخالفش بودن و میدید من دارم یه تنه تلاش میکنم برای رسیدن ولی بازم چشمشو روی همه اینا بست
کات کردم کامل.و البته هربار بهم بی احترامی میکرد و من با احترامجوابش میدادم همیشه هم میگف اون احترامی که تو برام قائلی اون هیچوقت نذاشت ولی بازم اونو ترجیح میداد
21 تیر میشه یکسال که از خیانتش میگذره باید بگم به مرور زمان دردش کمتر میشه
کات کردی؟