2777
2789
عنوان

چطور درد خیانتو فراموش کنم

133 بازدید | 18 پست

خانما من با کسی تو یه رابطه جدی و به قصد ازدواج بودم خانواده هم میدونس. ایشون بعد یه مدت به من خیانت کرد و مبخواست برگرده به اکسش.اون خانوم قبولش نکرد و باز کلی تلاش کرد برگرده سمت من.منم بعد چندماه گفتم یه فرصت بدم شاید تونستم ببخشم اما چندروز بعد دیدم‌ اصلانمیتونم فراموش کنم و دوباره به هم زدیم.

اما بعدنزدیک۶ماه من‌نمیتونم اون غمی که با خیانتش بهم وارد شد و تحمل کنم

چیکار کنم چجوری میتونم کنار بیام

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

21 تیر میشه یکسال که از خیانتش میگذره 

باید بگم به مرور زمان دردش کمتر می‌شه

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

اتفاقا بهتر فراموش نکنی بشه برات یه تجربه که تو انتخابت دقت بیشتری بکنی برو خدارو شکر کن به ازدواج ختم نشد 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

عزیزم

اولا زمان باعث میشه فراموش کنی.

دوما هروقت یادش افتادی براش دعای خیر کن.

سوما اون ب تو خیانت نکرده لطف بزرگی درحقت کرده که زودتر قبل ازدواج خودشو بهت نشون داده.

چهارما اگر خودت رو ارزشمند بدونی متوجه میشی اون باید ناراحت باشه که تو رو ازدست داده

وقتب یادم میاد گفت خیلی دوسش دارم و نتونستم بعد چنسال فراموش کنم دنیا آوارمیشه رو سرم.وقتی عکسای اون خانم مبیبنم میگم چرا اونو به م ترجیح داد وقتی میدونس من‌چقدر عاشقشم چقدر دارم تلاش میکنم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

زمان باعث میشه کم‌کم  کمرنگ بشه ولی ، برای همیشه ته ذهن باقی میمونه و با کوچکترین خاطره ای دوباره پر رنگ میشه ، فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

نیمه پر لیوانو ببینخیلی بهتر الان بهت خیانت کرد و تموم شد تا بعد ازدواج اون موقع ضربه خیلی بدتری میخ ...

بله تنها چیزی که امیدوارم میکنه همینه.چون خانوادم شدیدا مخالفش بودن و میدید من دارم یه تنه تلاش می‌کنم برای رسیدن ولی بازم چشمشو روی همه اینا بست

بله تنها چیزی که امیدوارم میکنه همینه.چون خانوادم شدیدا مخالفش بودن و میدید من دارم یه تنه تلاش می‌ک ...

واقعا که لیاقت نداشت 🙂

برای هضم این اتفاقات به خودت فرصت بده اما کنارش تلاش کن بهتر بشی به خودت برسی سرتو گرم کنی که فکرت اون سمتی نره

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
کامل کات کن . سو استفاده از اخلاقت میکنه.

کات کردم کامل.و البته هربار بهم بی احترامی میکرد و من با احترام‌جوابش میدادم همیشه هم میگف اون احترامی که تو برام قائلی اون هیچوقت نذاشت ولی بازم اونو ترجیح میداد

21 تیر میشه یکسال که از خیانتش میگذره باید بگم به مرور زمان دردش کمتر می‌شه

کات کردی؟