بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
واقعا ،میخواستم بخرما خوب شد گفتی ، منم نئودرم بی رنگ گرفتم انگار هیچی نزدم صورتم سوخته، سینره رنگی هم داشتم بدک نبود فقط بعد یه ساعت رو صورت تیره میشد
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
اینه،پارسال خریدم یه میلیون و 230هزار،امسال نمیدونم چند شده،من پوستم افتضاح بود از وقتی اینو زدم خیلی خوب شده
من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...
ممنونم،آره یکم سفید میکنه،برا پوست چربه،رو صورت خواهرم دون دون شد ولی به صورت من خوب بود