2777
2789
سوبر: بچه مثبت وان نایت: رابطه یک شبهبنفیت: رابطه ای ک توش احساس نیست و فقط رابطه ج هست

سوبر میشه برعکس مست

طرف مسته، طرف سوبره یعنی چیزی نخورده

(واسه موادم میشه گفت)

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر چیزی یا گرفتنی نیست! از پیامبر اسلام نقل کرده‌اند که بارها می‌فرمود:اَللّهُمَّ إنّي أعوذُ بِكَ مِ ...

بنظرم دونستن این کلمات خوبه
حداقل یکی ب کار برد بفهمیم چی گف

بنظرم دونستن این کلمات خوبهحداقل یکی ب کار برد بفهمیم چی گف

دونستن اینکه آدم‌های هرز در مورد روابط غیراخلاقی‌شون چه اصطلاحاتی درست کردند چه سودی داره؟!

خیلی از این اصطلاحات و رواجشون بار ضد فرهنگی داره! 

تو فرهنگی که خانواده و حریم‌ها سر جاشه این کلمات هم کاربرد ندارند.

دونستن اینکه آدم‌های هرز در مورد روابط غیراخلاقی‌شون چه اصطلاحاتی درست کردند چه سودی داره؟!خیلی از ا ...

هر کی زندگیه خودشو داره و این تاپیک از منه
بااحترام ازتون میخام تاپیکو ترک کنید چون نمیخام بیشتر از این برا کلمات ضدفرهنگ بهتون بربخوره

ماشاللهدیگه؟

کار بدی کرد معنیشونو گفت؟بد شد به اطلاعاتتون اضافه شد؟چقد گیر دادین به طفلی انگار دورازجونش اون بوده که باعث به وجود اومدن این اصطلاحات شده😂

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

منم همینجوریمو وقتی یکی بکار میبره و نمیفهمم چیه. ی جوری میشم

چرا یه جوری !

من همون لحظه میپرسم وقتی متوجه نشم

اگر هم خیلی کلمات عجیب و ناشناخته‌ به کار ببره مودبانه میگم چرا مثل آدم راحت و عامیانه صحبت نمیکنی😅

کاربر آقا

کار بدی کرد معنیشونو گفت؟بد شد به اطلاعاتتون اضافه شد؟چقد گیر دادین به طفلی انگار دورازجونش اون بوده ...

چی داری میگی 

دارم میگم ماشالله به اطلاعاتت

دیگه یعنی بازم بگو 

😂😂😂

حرفام تک سایزه تو هر مغزی نمیره

هر کی زندگیه خودشو داره و این تاپیک از منه بااحترام ازتون میخام تاپیکو ترک کنید چون نمیخام بیشتر از ...

چیزی که نشر عمومی پیدا می‌کنه دیگه مال شما نیست! 

و ناشرش نسبت به سلامت محتواش مسئوله نه طلبکار!

کار بدی کرد معنیشونو گفت؟بد شد به اطلاعاتتون اضافه شد؟چقد گیر دادین به طفلی انگار دورازجونش اون بوده ...

نهههه اشتباه فهمیدی
از اطلاعات بالاش ماشالا گف
و منظورش از دیگ این بود بازم برامون بگه