2777
2789
عنوان

چه سیاستی به کار بردین که جواب داده

282 بازدید | 18 پست

من شوهرم اصلا نمیتونم راه ببرم خیلی زرنگه میگه فقط صاف و ساده باش نه با تعریف ادم میشه نه قربون صدقه دیگه انقدر نق نق و زر زر میکنم کارمو پیش ببرم

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

من معتقدم باید از ادما همون اول زهر چشم گرفت وگرنه بعدا نمیشه 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معتقدم باید از ادما همون اول زهر چشم گرفت وگرنه بعدا نمیشه

دقیقا من سنم کم بود اگرنه اول ازدوج مردا ذوق دارن به حرف زنشون گوش میدن

ب نظرم همش الکیه مردی عاشق زنش باشه بخدا نیاز ب سیاست نیست زنش هرچ بگ چشم میگشوهر دخترعمم اگر بعش بگ ...

شاید دخترعمت دعا گرفته براش🫠پسرخاله شوهر‌منم برای زنش همه کار میکنه خاله اش میگه خسته شدیم هر مجلس میره لباس میخره ولی بازم شوهرش میده ها من به شوهرم میگم میگه ندارم

نه بابا 5ساله ولی اصن به حرفم گوش نمیده یعنی به قول خودمون زن ذلیل نیست منم سنم کم بود از همون اول ن ...

دقیقا منم الان که به قبل فکر میکنم قشنگ میشد اختیار جا کرد زمان مناسبی بود ولی دیگه از دستم رفت

شاید دخترعمت دعا گرفته براش🫠پسرخاله شوهر‌منم برای زنش همه کار میکنه خاله اش میگه خسته شدیم هر مجلس ...

دخترعمم اتقافا اهل این چیزانبوده ونیست فقط همیشه خوش شانس بود درحالی ک شوهرش bmvانداخت زیر پاش ی مرد تلیارد عاشق ده سالم گذشته مث روز اول ختی بچه دار هم نشد دخترعمم