من معتقدم باید از ادما همون اول زهر چشم گرفت وگرنه بعدا نمیشه
یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بیمعنیه ..! 🦋️ شازدهکوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب نظرم همش الکیه مردی عاشق زنش باشه بخدا نیاز ب سیاست نیست زنش هرچ بگ چشم میگشوهر دخترعمم اگر بعش بگ ...
شاید دخترعمت دعا گرفته براش🫠پسرخاله شوهرمنم برای زنش همه کار میکنه خاله اش میگه خسته شدیم هر مجلس میره لباس میخره ولی بازم شوهرش میده ها من به شوهرم میگم میگه ندارم
گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما مرده بود🌊
شاید دخترعمت دعا گرفته براش🫠پسرخاله شوهرمنم برای زنش همه کار میکنه خاله اش میگه خسته شدیم هر مجلس ...
دخترعمم اتقافا اهل این چیزانبوده ونیست فقط همیشه خوش شانس بود درحالی ک شوهرش bmvانداخت زیر پاش ی مرد تلیارد عاشق ده سالم گذشته مث روز اول ختی بچه دار هم نشد دخترعمم