2777
2789

من خودم ۶۸ هستم  دهه شصتی محسوب میشم ولی جنگ ندیده بودم انشاالله هیچ موقع جنگ نشه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

دهه شصت که جنگ ندیدن ،حتی اوایل شصت خیلی کوچیک بودن و چیزی یادشون نیست ،من ۶۷ ،اما جنگ ندیده بودم‌ ،بعد از آتش بس دنیا اومدم ،الاهی که هیچ وقت دیگه جنگ نبینیم‌

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
دهه شصت که جنگ ندیدن ،حتی اوایل شصت خیلی کوچیک بودن و چیزی یادشون نیست ،من ۶۷ ،اما جنگ ندیده بودم‌ ، ...

ایشالا همینجوری که میگی باشه 12 روز بود مردیم زنده شدیم چه برسه 8 سال

🤍✨️Hala Madrid

دهه شصت که جنگ ندیدن ،حتی اوایل شصت خیلی کوچیک بودن و چیزی یادشون نیست ،من ۶۷ ،اما جنگ ندیده بودم‌ ، ...

منم بعداتمام  جنگ بدنیا اومدم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام