2777
2789
عنوان

دلم روشن شد به وعده ی قرآن

101 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها برای  ایران عزیزم تفال به قرآن زدم سوره ی انفال اومد مطمئن باشید که خدا با ماست 🫶🤲🏻🤲🏻🤲🏻الان آیات را میزارم در خانه خودتون بخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله رب العالمین .

خدا ما رو به سر منزل مقصود و مبارک‌ ظهور امام مهدی عج الله ، امام زمان مون برسون 

خدایا ما را در این جنگ با ملائکه نصرت حق بفرما .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیز دلم واسه منم یه استخاره میگیرید حالم خیلی بده

سلام خواهرم ایشالا حالت خوب بشه هر وقت دلت پریشان شد به قرآن و اهل بیت پناه ببر 

حدیث پیامبره انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی اهل بیتی 

برام تفال گرفتی؟! عزیزم این تفال بود؟

نه  میگم من چون جای شما نیستم نمیدونم مشکل ات چیه به نظرم نمیشه جای کسی تفال گرفت   دلتو از هر چی غیر خداست ناامید کن و با یاد خدا در قرآن را  باز کن