2777
2789
عنوان

گند زدم

148 بازدید | 18 پست

دارم از استرس میمیرم 

اینجا نمیشه پیام کپی شده رو فرستاد کامنت اول میفرستمش ممنون میشم راهنمایی کنید به قدر کافی استرس دارم و خودمو دارم سرزنش میکنم 

🧸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو یه ربات تلگرامی با یکی چت کردم و همشهریم بود بهش گفتم چه رشته ای و دانشگاهی درس میخونم 

من هیچوقت عکس نمیفرستادم ولی این سری با کلی خواهش کفت عکس بده منم راضی شدم من همیشه عکسام با شاله ولی این سری با کلاه عکس فرستادم براش تا فرستادم سریع پایان چت رو زد 

ولی من پیام امن رو فعال کرده بودم چند تا پیام هم قبلش داده بودیم بعد عکس فرستادم توی ملوچت بود 

الان تونسته عکسو برداره؟ میترسم باهاش اذیتم کنه و پیدام کنه اخه برا فرستادنش خیلی مقاومت کردم و اونم هی به شوخی میگفت نترس و…

🧸
اووو نه بابا شاید کار فوری داشته پایان چت زده بعدشم عکس عادیه دگ مگ چی میشه

اینکه بعد اون همه مقاومت عکس دادم و اونم هی میگفت از چی میترسی و یهو پایان چت رو زد خیلی استرس اور بود🤦🏻‍♀️

اخه من اصلا تو این فاز نیستم واقعا نگرانم 

🧸
اینکه بعد اون همه مقاومت عکس دادم و اونم هی میگفت از چی میترسی و یهو پایان چت رو زد خیلی استرس اور ب ...

نترس بابا یه عکس ساده بوده دیگ

اگه بهش حسی نداری باهاش خاطره نساز؛🖤

من تو یه ربات تلگرامی با یکی چت کردم و همشهریم بود بهش گفتم چه رشته ای و دانشگاهی درس میخونم من هیچو ...

من نمیدونم

ولی از من به شما اجی گلم نصیحت اینکارو نکن تهش هیچی نیست 

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️

من تو یه ربات تلگرامی با یکی چت کردم و همشهریم بود بهش گفتم چه رشته ای و دانشگاهی درس میخونم من هیچو ...

الان با این هوش مصنوعی دیگه .....😂😂

دَر‌هَیاهوی‌ِجَهان‌دَر‌خَلوَت‌ِخود‌گُمشُدِه‌اَم..🖤️