2777
2789
عنوان

تُفففففف تو این شانس

398 بازدید | 37 پست

صبح بردم طلا فروختم رو۸خریده بودم برداشت ۷۱۹۰ الان رفت بالا شد ۷۴۵۰ فعلا داره بالامیره بازم خدا وقتی داشت شانس پخش میکرد من تو صف دسشویی بودم تف تف

لایک نکن پدر بیامرز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من و بگو سکه ۴ و ۱۵ تومن خریدم ۳ تومن فکرکنم فروختم

چه وضعیه آخه تا قرمز میشه قیمتا ملت طلادار میرینن مثل خودم میخواستم تا فردا صبرکنما گفتم ول کن یکم اینور اونور ببرم بفروشم اعصابم خراب میشد چک داشتیم الان بیشتر خراب شد

لایک نکن پدر بیامرز

تف تف تف تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتفففففففف

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اون پشت سریت توی صفم، من بودم

اینا همه به کنار خوبه شما توی صف بودین اونی که داخل دستشویی بود و آبم قطع بود من بود من 

حالا بگین تف 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹