2777
2789

بیشتر میخوره مسخره بازی باشه تا عمل بینی

کامنتای پستاشو خوندی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر میخوره مسخره بازی باشه تا عمل بینیکامنتای پستاشو خوندی؟

اره ولی کاراش بدی نیست منم فقط قرار سوراخ بینیمو درست کمه یه ذره بتراشه رفتم شانا کلینیک اصلا راضی نبودم خیلی طبیعی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی کاراش بدی نیست منم فقط قرار سوراخ بینیمو درست کمه یه ذره بتراشه رفتم شانا کلینیک اصلا راضی ن ...

از نزدیک دیدی؟

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سلام گلم میشه ازتونوچنتا سوال راجب اسپاسم شیرخوارگی بپرسم ؟منم دخترم مثل دختر شما مشکوکه

سلام عزیزم خوبی دختر من تا ۶ ماهگی اکی شد و من قبلش ال تی ام دادم تا متوجه شدن که تشنج شیرخوارگی نیست

سلام عزیزم خوبی دختر من تا ۶ ماهگی اکی شد و من قبلش ال تی ام دادم تا متوجه شدن که تشنج شیرخوارگی نیس ...

نوارش سالم بود؟هر روز میپرید؟دختر من تا حالا ۴ بار اینطور شده ۳ بار نوارش سالم بود دکتر دارو نداده خیلی نگرانم از چند ماهگی دختر تون پرشش شروع شد؟

نوارش سالم بود؟هر روز میپرید؟دختر من تا حالا ۴ بار اینطور شده ۳ بار نوارش سالم بود دکتر دارو نداده خ ...

از دوماهگی سالم بود ما ام ار ای هم دادیم ازمایش هایی دادیم فرستادن المان اخر هم ال تی ام دادیم نوار مغزی دو روزه عزیرم ساده نگیرین اگه خدایی نکرده شیرخوارگی یاشه تشنج خیلی صدمه میزنه  

نوارش سالم بود؟هر روز میپرید؟دختر من تا حالا ۴ بار اینطور شده ۳ بار نوارش سالم بود دکتر دارو نداده خ ...

دختر من خیلی پرش بدن داشت رفلاکس مورو شدید بود جوابش انگار یهو برق میگرفتش میچسبید به عقب

از دوماهگی سالم بود ما ام ار ای هم دادیم ازمایش هایی دادیم فرستادن المان اخر هم ال تی ام دادیم نوار ...

دختر من پایان ۳ ماهگی اینجور شد همه چیز بت ی شستن از آب سرد شروع شد 

منم سونوی مغز دادن ک سالم بود دکتر گفت ال تی ام  ندادیم اون ازمایش ها میدونید چی هستن بگم دکتر برای بچم بنویسه؟

لامصب ب منم دکتر گفت میوکلونوس خوش خیم اما خیلی خیلی نگرانم

اگه تهران هستین پیش دکتر محسن جوادزاده ببرین من بالای ۱۰ تا دکتر بردم تا ال تی ام دادم سونو مغزی زیاد جوال نیست  نوار ام ار ای مت ازمایش ژنتیک و متابولیسم دادم

اگه تهران هستین پیش دکتر محسن جوادزاده ببرین من بالای ۱۰ تا دکتر بردم تا ال تی ام دادم سونو مغزی زیا ...

شهریارم متسفانه شوهرم بچه رو نمیبره دکتر 😭😭😭😭منم ی زن تنها نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم