2777
2789
عنوان

به نظرتون پدر مادرم منو می‌بخشن

108 بازدید | 2 پست

خیلی دوستشون دارم خیلی. رو درسم خیلی حساس بودن اما امسال اونطور که باید، درس نخوندم گند زدم. تراز کنکورم خیلی کم شد که هیچ نمرات نهاییم اومده اکثریتش تک شده. اصلأ تو خانوادمون همچین نمره های سابقه نداره. الان مامانم از بیرون اومد گفت دختر دوستم رشتش ریاضیییی همه نمره هاش نوزده نیم شده و...  فکر میکنه هنوز کارنامه انسانی نیومده😞 اگه خودمو بکشم منو میبخشن؟ خیلی دوستشون دارم ولی سر نمره درس خیلی بد رفتاری میکنن سرکوفت میزنن مقایسه میکنن طاقتشو ندارم. مدرسمم نمونه دولتیه همه درسخونن.  فقط من گند زدم هیچ جاره ای ندارم😞

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

نمره تک اخه؟ شما که میدونی پدر و مادرت حساسند باید درس میخوندی

نمی‌دونم چی شده والا من ترم یک فلسفه۲۰ شدم میان ترم دوم نمرم بالا شد. بعد الان تو کارنامه زده ۴. اصلا نمی‌دونم چرا. تازه سر امتحانم همه سوالارو جواب دادم و فکر میکردم خوب دادم 

نمی‌دانم شاید حالا بزرگ شده‌ای و زندگی را فهمیده‌ای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.