2777
2789

خواهش میکنم کمکمون کنید 

دوستم فقط ۷۵ صدم احتیاج داره که قبول شه فیزیکشو سال دوازدهم بود اگه بخواد دوباره امتحان بده شهریور از وقت کنکورش میره و اگه تک ماده هم بزنه سال دیگه نمیتونه این درسو ترمیم کنه 

هر چی متن اعتراض می‌نویسم حس میکنم بدتر میشه 

شما میدونید چی بگم که درک کنه شرایط پاسخنامه رو با دقت بیشتری چک کنه بتونه ۷۵ صدم از همین برگه اش بکشه بیرون و قبولش کنه؟

شما چجوری نوشتید که نمره هاتون زیاد شد

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من خیلی ریسک کردم بیشترشون و زدم خدا کنه کمتر نشه حداقل

من خودمم اعتراض زدم 

ولی من قبول بودم متن اعتراضو همینطوری سر سری نوشتم 

ولی دوستم افتاده سر ۷۵ صدم نمیدونم چی بنویسیم که این ۷۵ صدمو بدن 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔

متن اعتراض زو نشون نمیدن

نمره ی قبلی رم نشون نمیدن 

فقط سوالایی که اختلاف هست بین مصحح های قبلی رو دوباره اصلاح میکنن

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

از همه پایه ها رو زدن داداشم یازده انسانیه هرچی وارد سایت میشم میشه کارنامه یافت نشد

آره انسانیا انگار کارنامه هاشون بالا نمیاد مشکل پیدا کرده یا شایدم هنوز نیومده 

از همه پایه ها رو زدن داداشم یازده انسانیه هرچی وارد سایت میشم میشه کارنامه یافت نشد

دیروز دو سه ساعت بالا اومدن بعد قطع شده ،میگن اسکن نشدن و نمره ها باید بروز بشن مثل پارسال اشتباه شده بود 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
متن اعتراض زو نشون نمیدننمره ی قبلی رم نشون نمیدن فقط سوالایی که اختلاف هست بین مصحح های قبلی رو دوب ...

یعنی معلم نمی‌بینه متن اعتراضو؟

پس واسه کی مینویسیم اینهمه🥲😂

دیروز دو سه ساعت بالا اومدن بعد قطع شده ،میگن اسکن نشدن و نمره ها باید بروز بشن مثل پارسال اشتباه شد ...

واقعا پس هنوز بالا نیومدن اخه من صدبار رفتم نشد

خدایا برای همه چی شکرت

متن اعتراض خونده نمیشه عزیز بستگی به وجدان مصحح چهارم داره

پس واسه کی مینویسیم اینهمه متنو 

منو باش چه خوش خیال😂😂

یعنی معلم نمی‌بینه متن اعتراضو؟پس واسه کی مینویسیم اینهمه🥲😂

نه 

سرسری بنویس بره لازم نیس روش وقت بذاری

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن