2777
2789
عنوان

نی نی یار تعلیقم کن

115 بازدید | 10 پست

سلام، گفتین تعلیق خود خواسته برگشته درسته؟

منو تعلیق کنین لطفا، نمیدونم زمانش هم به دست خودمونه یا نه؟۶ ماهه، یکساله،هر چقد که میشه🙏

@niniyar‍ 

انقدی به سایت وابسته ام که فکرشم نمیکردم همچین تایپکی بزنم ولی خوشحالم که تونستم همچین تصمیمی بگیرم، اگه نی نی سایت برنامه بود حتمااا تا حالا خیلیامون حذفش کرده بودیم؛ ولی خب حیف که قابلیت حذف اکانت و.. به راحتی نداره!

چون تعلیق من خود خواسته ست و نمیخوام به علت تخلف باشه و خیلی از اعتراض هارو تخلف میدونین خیلی سربسته صحبت میکنم، تعلیق من نشونه ای از اعتراضه به قوانین سایت و واضح تر بگم نبودِ قانون یکسان برای موضوع مشترک برای همه کاربر ها!! و و رفتار سلیقه ای مسئولین سایت با کاربرها و نحوه ی مدیریت سایت؛آزادی حضور هر نوع کاربر با هر مشکل روحی و رفتاری و اجتماعی و روانی! و..و..

سعی میکنم کمتر اینجا بیام مگر اینکه کار واجبی پیش بیاد و نیاز به کمک و راهنمایی اون دسته کاربر مهربون داشته باشم🎀

ببخشید اگه طولانی شد باید اینارو میگفتم،ممنون از همه اونهایی که با وجودشون به قشنگی دنیا پی بردم، و بقیه تون رو هم باشد که خدا به راه راست هدایت کند😂💖🙂

درخواست حلالیت ندارم چون با هر کی جور رفتار کردم حقش بوده😂😂😂منم کسی رو قرار نیست حلال کنم😝ولی جدا اگه حرفی یا رفتاری ازم دیدین که ناراحتتون کرده و خواستین بگین سراپا گوشم..

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

@niniyar‍ 

موفق باشی عزیرم منم میرم یه روزی شاید بعد عروسیم

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

@niniyar‍ موفق باشی عزیرم منم میرم یه روزی شاید بعد عروسیم

هر چی که حالت خوبه باهاش همون بشه ایشالا

شاید از ایسنتا ام رفتم کلا از فضای مجازی میخوام دور بشم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💙 از این جمله ی تاپیکتون خوشم اومد منم همین نظر رو دارم:

"درخواست حلالیت ندارم چون با هر کی جور رفتار کردم حقش بوده😂😂😂"

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

💙 از این جمله ی تاپیکتون خوشم اومد منم همین نظر رو دارم:"درخواست حلالیت ندارم چون با هر کی جور رفتا ...

عزیزم مرسی که وقت گذاشتین و خوندین واقعا لایق نی نی یار شدنین

😂😂 آره حتی فراتر،

خداحافظ

موفق باشین

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

💙 از این جمله ی تاپیکتون خوشم اومد منم همین نظر رو دارم:"درخواست حلالیت ندارم چون با هر کی جور رفتا ...

سارا جون چطوری تاپیک پاک کنم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نمیشناسمت ولی بهترینا رو برات ارزو میکنم خدا به همرات ❤❤

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نمیشناسمت ولی بهترینا رو برات ارزو میکنم خدا به همرات ❤❤

مممنونم همچنین برای شما عزیزم😍