2777
2789

من خواستگاری دارم که پدرش رو تو بچگی از دست داده و حامی خانوادشه چون پسر بزرگتره

بنظرتون این مسئله مشکل ساز میشه ؟ من خیلی نگرانم چون حس میکنم خیلی زیادی وابسته هستن به هم

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧

خیلی مهمه لطفا اگه خوشت اومده ازش حتما مشاوره برین

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تورو دارم از طرفی خوبه چون الان پخته شده و میدونه مسئولیت چیه از طرفیم بده بایذ بررسی کنی ببینی چقذ وابستن بهم و چقد حمایت مالی می‌کنه 

برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کن💝                              ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

خو ببین همه مثل هم نیستن

باید چند جلسه خانوادگی رفت و اومد کنید و با خود اقا پسر هم چند جلسه بری و بیایی تا بفهمی در چه سطحی وابسته ی خانواده اش هست

منم خودم بابامون رو تو بچگی از دست دادیم اما ب داداشم گفتم خوشبختی تو اولویت اول زندگی منه من هیچی ارث نمیخوام اخه اونقدری نیس ک اصلا من بخوام درخواست کنم ارث 

مشابه همسر منه 

بله 

متاسفانه تو بايد پس انداز كني خرج اونا بشه البته نميدونم پدرشوهرت ارثي گذاشته يا نه 

من جهاز سيسموني خواهرش عروسش رو داد 

حالام هزينه هاي ريزو درشت الكي شوهرمم نميتونه نه رو حرف ننش بگه چون ميزنه به مظلوم نمايي

طبیعیه هم وقت بیشتری واسشون بذاره هم از نظر مالی تامینشون کنه.اگه حساسی قبول نکن وگرنه دور از جون میشی مثل عروس فامیل ما که هر روز با شوهره دعوا داره چرا واسه خانواده ت فلان کار رو کردی

همه مثل هم نیستن. یه خانواده میشناسم اینجوری پسرها اصلا پیگیر مادرشون نیستن با اینکه وضعشون عالیه. یه خانواده دیگه میشناسم اونا فقط پسر وسطی به فکر مادرش بود بقیه بچه ها تقریبا بی خیال بودن. واسه همین اون پسر وسطی کلی اشتباه داشت تو زندگی خانوادگی خودش.

اصلااا نکن خودتو بدبخت نکن شوهر من همینه با این تفاوت که تو ۴۱ سالگی خواهرش مامانش فوت شده ولی هر چی میشه میگه ما تو زندگی اذیت شدیم ما فلان شدیم من وظیفمه هرررر جاااا بری مامانش میاد و‌جلو میشینهههه اگر سیاست داری و اعقاب داری همش با سیاست رفتار کنی برین مشاوره والا جواب رد بده 

مشابه همسر منه بله متاسفانه تو بايد پس انداز كني خرج اونا بشه البته نميدونم پدرشوهرت ارثي گذاشته يا ...

وای خیلی بده من نمیتونم اینجوری

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧