2777
2789
عنوان

به نامزدم گفتم کابینت رو دوست ندارم گفت من دیگه نمیتونم

| مشاهده متن کامل بحث + 18464 بازدید | 357 پست

عزیزم اگه اسفند عوض کردین حالا هم میگی عوض کنیم اصلا حرفت منطقی نیست. از تاپیکای قبلیتم فهمیدم پسره وسیله هارو خریده تا جایی که اسپرسو ساز هم گفتی بخره! بنظرم یه چیزایی رو کوتاه بیا...

والا ما صفر تا صد جهیزیه رو خودمون خریدیم و پسر چیزی نخرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلب کار نبودم

اینکه دوباره گفتی کابینت بزن و دعواتون شده چطور گفتی؟ 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

عزیزم اگه اسفند عوض کردین حالا هم میگی عوض کنیم اصلا حرفت منطقی نیست. از تاپیکای قبلیتم فهمیدم پسره ...

من خانوادم رسم جهیزیه نداریم 

آخ خواهر ک سر اسپرسوساز هم بحثمون شد منتها دیگ اونو تاپیک نزدم الان گفتی یادم اومد 🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
اینکه دوباره گفتی کابینت بزن و دعواتون شده چطور گفتی؟

داشت در مورد موزائیک ها حرف می‌زد 

گفتم اینو و با کابینتا درست کنیم دیگ زیاد کاری نمیمونه 

گفت کابینتا چشه ( چشاشم چهار تا کرد و گفت ) 

گفتم با وسیله های آشپزخونه جور نیست 

گفتم من خجالت میکشم هر کی بیاد اینارو تو خونم ببینه 

گفت به درک ک جور نیست

من خیلی ملایم حرف زدم ولی وقتی بحثمون بیشتر شد خیلی بد باهام حرف زد 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
من خانوادم رسم جهیزیه نداریم آخ خواهر ک سر اسپرسوساز هم بحثمون شد منتها دیگ اونو تاپیک نزدم الان گفت ...

ببین ما رسم اینه که دختر جهیزیه بده ولی الان که تصور میکنم اگه شوهرم میگفت فلان چیزم بخر پاره اش میکردم🤣 آدم در توانش هرچی بتونه میخره دیگه خیلی چیرام تو زندگی مشترک میخرید سیاست داشته باش و خودتو تابلو نکن سر اینچیزا

برچسب استفاده کن زیادم سخت نگیر گل

من اصلا نمیدونم برچسب چجوریه 

کابینتام سبزه ، برچسب میتونه اوکی کنه؟

ببین ما رسم اینه که دختر جهیزیه بده ولی الان که تصور میکنم اگه شوهرم میگفت فلان چیزم بخر پاره اش میک ...

خب شوهر من داره و نمیده 

هم از ایران درآمد داره هم با برادرش ک خارج ایرانه شریکه 

اگه نداشت ک میگفتم نداره

داشت در مورد موزائیک ها حرف می‌زد گفتم اینو و با کابینتا درست کنیم دیگ زیاد کاری نمیمونه گفت کابینتا ...

زورش گرفته که حقم داره 

بد حرف زدن اشتباهه ولی منطقی نگاه کنی همون‌طور همه بهت گفتن مقصر اصلی تویی . 

باهاش قهر کن بعد که آشتی کردیم تو هم اشتباه تو بپذیر اونم اشتباه شو  بپذیره که بد حرف زده 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

زورش گرفته که حقم داره بد حرف زدن اشتباهه ولی منطقی نگاه کنی همون‌طور همه بهت گفتن مقصر اصلی تویی . ...

باشه ممنون ❤️

ولی من تو دلم میمونه که اول زندگی خونم باب دلم نبود 🥲

باشه ممنون ❤️ولی من تو دلم میمونه که اول زندگی خونم باب دلم نبود 🥲

باید دقت میکردی یا به کابینت یا به وسیله ها  کابینت که عوض کردی باید طبق همون کابینت جدید وسیله می‌گرفتی واقعا شوهرت تقصیری ندارع  و آدم زورش میگیره قضیه برعکس بود  خودتم بودی بد زورت می‌گرفت همیشه قضیه رو دو طرفه نگاه کن. و جوری همدیگه رو بار بیارین رو راست باشین 

اگه بخوای سر موضوعی که حق اصلی با اونه لجبازی کنی اونم این رفتار یاد میگیره . و اصلا تو ذهنش میمونه .(  خورده خورده ژنو شوهر شبیه هم میشن)

هر چند که به نظر من کابینت سبز و وسیله نقره ای بهش میاد .  نقره ای یک رنگ مثل سفید مشکی  به همه چیز میاد سفید که نمیتونسی بگیر زرد میشد یا نقره ای بود یا مشکی .  نقره ای شیک تره

باید دقت میکردی یا به کابینت یا به وسیله ها کابینت که عوض کردی باید طبق همون کابینت جدید وسیله می‌گ ...

حرفاتون منطقیه 🥲

وسیله های سفیدم زرد میشن؟ 

حرفاتون منطقیه 🥲وسیله های سفیدم زرد میشن؟

اره معمولا .‌ به جز ظرف ظروف اینا و ماشین لباسشویی کمتر بقیه مخصوصا برقی ها ( هواپز و چرخ گوشت و همزنو و....)بعد یه مدت زرد میشن .  مشکی هم لک خیلی میمونه و  نشون میده به نظر من نقره ای بهترین انتخابه . به همه چیم میاد حساس نباش.

سر موضوعات الکی هم اصلا دعوا نکن خواسته ای هم داری حرف بزنین دوتایی

ای خواهر من یه زنعمو دارم ده سال بیشترِ عروسی کرده بی دعوت اومد خونه من جهازمو دید خدا سر شاهده از س ...

اینا بیمار روانی ان بخدا 

روزگار مامور است به پراکنده کردن افرادی که باهم انس و الفت داشته اند ...امام علی علیه السلام