2777
2789
عنوان

کنکور چهارصد و پنج

331 بازدید | 32 پست

بچه ها بنظرتون سال بعد فقط معدل دوازدهم هست یا یازدهم ؟ چرا اصلا معدل هست 🥲

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا الان ک گفتن 11 و 12 هردو برای 405 قطعیه 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
هردوولی یازده مثبتهدوازده قطعی

بنظرت اینو دوباره فروردین سال بعد میگن ؟ چون امسال گفتن یازده مقطعیه فروردین گفتن مثبته🥲

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

واقعا تاثیر معدل با این وضع تصحیح اوراق ظلمه خالصه 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
واقعا تاثیر معدل با این وضع تصحیح اوراق ظلمه خالصه

خیلی خیلیییی 

همون کنکور که توش عمومی بود از همه چی بهتر بود 😭 چیه این معدل وحشتناک

بنظرت اینو دوباره فروردین سال بعد میگن ؟ چون امسال گفتن یازده مقطعیه فروردین گفتن مثبته🥲

دیگ نمیدونم چی میگن 

چیزی عوض میشه یان فعلا اینطوریه 

شما درستو بخون هنوز خیلی مونده 

فرقی نداره ک چی بشه نشه 

تهش اگ نمره هات خوب نبود ترمیم میزنی

خیلی خیلیییی همون کنکور که توش عمومی بود از همه چی بهتر بود 😭 چیه این معدل وحشتناک

دقیقا 

1 کنکور بود و 1 استرس 

الان 16 نهایی و 1 کنکور میشه 17 بار استرس 

خیلی خیلیییی همون کنکور که توش عمومی بود از همه چی بهتر بود 😭 چیه این معدل وحشتناک

یکی از دخترایی ک باهم امتحان میدادیم میگف خواهرمم برگه های نهایی هارو اصلاح میکنه

بضی وقتا حوصلش سرمیره میده ب من و خواهر ابتداییم ما اصلاح میکنیم 

اصلا برای خودمون خط خطیش میکنیم 😊

قیافه من اون لحضه🤬

یکی از دخترایی ک باهم امتحان میدادیم میگف خواهرمم برگه های نهایی هارو اصلاح میکنهبضی وقتا حوصلش سرمی ...

وای :), عدالت موج میزند تو کشور ما

یکی از دخترایی ک باهم امتحان میدادیم میگف خواهرمم برگه های نهایی هارو اصلاح میکنهبضی وقتا حوصلش سرمی ...

بابا الکترونیکی تصحیح میشه.. چجوری خطخطی میکنه..... یه زری زده باور نکن 

بابا الکترونیکی تصحیح میشه.. چجوری خطخطی میکنه..... یه زری زده باور نکن

چ الکترونیکی😐😅

فقط یبار بعد اصلاح معلما و مسئولان رو کد کیو آر اسکن میکنن همون..  اونم فقط بعضیا برای تشخیص اثر انگشت و اوناس 

اصلا گیریم ک ک اون دروغ میگ ک من مطمئنم راست میگف 

ولی من با چشما خودم میدیدم بعد دادن برگه ها معلمه خودش اصلاح میکرد معلم بچه های راهنمایی بود...

با چشای خودم دیدم 

اونم ک دروغ نیس🙃