2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا

منظورم روانشناسی هست

اخه ندیده بودم دولتی روانشناسی با سوابق بده

خب ثبت نام کن ایشالا میاری

بعدم ازادم میتونی ربطی نداره

تغیر رشته داری میدی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

منظورم روانشناسی هستاخه ندیده بودم دولتی روانشناسی با سوابق بدهخب ثبت نام کن ایشالا میاریبعدم ازادم ...

اها منظورتون اینه روانشناسی با سوابق دولتی نیس الان بازم میگردم 

نه میخوام انصراف بدم دوباره کنکور بدم هزینه انصرافش خیلی زیاده 

کابریم دست سه نفره   
اها منظورتون اینه روانشناسی با سوابق دولتی نیس الان بازم میگردم نه میخوام انصراف بدم دوباره کنکور بد ...

ببین اگر بخوای توی ازاد دوباره بخونی

چون وقفه نمیوفته

هزینه انصراف شاملت نمیشه

تغیر رشته محسوب میشی فک کنم

اینو برو پیگیری کن

ولی اگر کلااااا ازاد نمیخوای

بحثش فرق داره

و دولتی نشنیده بودم با سوابق روانشناسی برداره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ببین اگر بخوای توی ازاد دوباره بخونیچون وقفه نمیوفتههزینه انصراف شاملت نمیشهتغیر رشته محسوب میشی فک ...

نه بعدش ازاد نمیخوام میخوام دولتی باشه مشکلم اینجاسسس

کابریم دست سه نفره   
بازم محرومیت داره؟با دیپلم تجربی میشه؟ رتبه اینا میخواد؟

من حقیقتا نمی دونم اینا قانون رو هر روز عوض میکنن ولی اره من شنیدم روانشناسی شناوره  تو تجربی با رتبه های خیلی بالا میرن تو سایت قلمچی چک کن 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."