2777
2789
عنوان

اخلاقای بد همسرتونو چطور تحمل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسر منم دروغ میگه سر چیزای مسخره و بی ارزش،سیگار میکشه جدیدا و لجبازه ..‌

خوبیش اینه اصلا بهم گیر نمیده تو پوشش اینکه کجا بودی چقدر خرج کردی هیچی... ی ماشین داده دستم ... کلا آروم بی حاشیه ...پولم معمولی میده خسیس نیس.. مهربونم نیس بهم زیاد رو بده

اما زیاد برم تو مخش ی چی میشکنه یا یکی دوبار تاالان زده بهمو که به ....خوردن انداختمش..

خوبی های همسرت خیلی بیشتر از همسر منه که مثلا عاشقانه ازدواج کردیم

ان شاالله که سیگار رو بذاره کنار برای سلامتی خودش ولی دسشویی رفتن طولانی مال یبوسته که اونم خیلی بده حتما خودشم خیلی اذیت میشه بنده خدا با طب سنتی درمانش کنه انقد خودشو و تورو عذاب نده اگه خواستی میتونم کمک کنم

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی