2777
2789

شوهرم دو سه تا اخلاق داره که بی نهایت روی اعصابمه

یکی اینکه دسشویی رفتنش زیاده و هر بار خیلی طول میکشه

یکی اینکه سیگار میکشه

یکی اینکه خیلی بی برنامه س و سر این بی برنامگی تو خیلی جاها تاخیر داشتیممثلا پروازمونو یه بار از دست دادیم یه بار روز موعود نرسیدیم واکسن پسرمونو بزنیم

یه اخلاق دیگشم اینکه بخاطر اینکه ناراحت نشم خیلی بهم دروغ میگه

اخلاقای خوبی هم داره ولی سر همبن اخلاقاش به شدت تحت فشارم و ازش،سرد شدم

اخلاقای خوبشم اینکه:

هر چی بهش بگم نه نمیگه

هر تصمیمی میگیرم پشتمه

خیلی بهم محبت میکنه

بیشتر کارای خونه و کارای  بچه داری قسمت زیادش از جمله لباس بچه شستنشو خودش انجام میده 

حساب کتابش و کارتاش کلا دست منه و هر چقدم پول خرج کنم هیچی نمیکه و میگه همش مال خوته

ماشینشو به نام من زده البته فعلا همین ماشینو ااره و اگه چیز دیگه ایم داشته باشه باز،به نامم میزنه

خیلی بهم بها میده به طوری که لباسایی که  از نظرش نباید بره لباسشویی  مثل روپوش سر کارمم یا جورابام رو  با دست برام میشوره و نمیزاره خودم بشورم

بیشتر وقتا آشپزی نمیکنم و برام غذا سفارش میده نهایت هفته ای دو تا ۳بار آشپزی میکنم وقتیم اشپزی میکنم خیلی ازم تشکر میکنه

بی نهایت چشم پاک و نجیبه

مودبه و اصلا بددهن نیست

و یه سری چیزای دیگه که الان یادم نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه گل بیخار خداست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

واقعا طول کشیدن دستشویی برات ناراحت کنندس؟خوشی زده زیر دلت خواهرم😂همینکه تو این لول زندگی میکنی که پروازت رو از دست میدی برو خداتو شکر کن از ۹۰ درصد مردم این مملکت جلو تری

والا اخلاق بدش زیاده 

بعد پیگیر دستشویی های بلند مدتش بلش با توجه به اینکه سیگار میکشه.  بازم خواهرانه گفتم  ناراحت نشین حس کردم دستشویی که میره یه کاسه ای زیر نیم کاسست  آخه دامادمون معتاد بود همس تو دستشویی بود 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
الان این پز بود؟

وااااا

آدم عیبای کسیو بگه میشه پز؟؟

اگه کنار عیباش خوبیاشم گفتم چون درستش همینه و من آدمقد ناشناسی نیستم 

واقعا اون اخلاقاش رو اعصابمه و بهم‌فشار آورده که اومدم اینجا تاپیک گذاشتم

سیگار رو براش قانون بذار که بیرون خونه بکشه.

بی‌نظمیش درست نمیشه! پدر من همینحوری هستند و نسبت به زمان حساس نیستند... درست نشده که نشده... مسوولیت پذیر هستنا... ولی همممیشه تاخیر دارند.

دروغگویی رو حل کن باهاش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...