2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد رشته ام چیه

349 بازدید | 19 پست

علوم تغذیه میخونم به اندازه رشته های تاپ تجربی تلاش کردم ولی خب به خاطر مشکلاتی که داشتم نتونستم سر جلسه دانشم رو پیاده کنم و آخرش اینطور شد 

دوستش دارم ولی اینکه همه دست کمم میگیرن اذیتم میکنه من لیاقتم بیشتر از این حرفا بود ، آینده اش هم مبهمه🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته خوبیه چرا ناراحتی

من خودم تو همین جا اونقدر از رشته و دانشگاهم بد گفتن 

دروغ چرا زده شدم و فکر انصرافم

نظرات منفی واقعا نابود کننده س

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

رشته خوبیه چرا ناراحتیمن خودم تو همین جا اونقدر از رشته و دانشگاهم بد گفتن دروغ چرا زده شدم و فکر ان ...

آره ولی خب چرا راه دور بریم همین مامانم همش میگه اینهمه خوندی آخرش یه لیسانس قبول شدی🤦‍♀️

بنظرم حسابداری بهتره نسبت بش

چی بگم اخه چی رو با چی مقایسه میکنی😐🥸

خدایا قبولیمو از خودت میخوام🦋🌱✨🌈بالاخره یه روزی می‌رسه که من دونه دونه هدفهامو تیک می‌زنم💕🌝🌚

😂😂

سواد درستی نداری وگرنه میفهمیدی 

میشه مدیر مالی شد و ماهانه ۱۵۰ درامد داش

میتونی حسابدار مالیاتی بشی و توی موسسات مبارزه با پولشویی خفن پول دراری راههای دور زدن های مالیلتی

میتونی موسسه حسابداری بزنی 

میتونی اموزشگاه حسابداری بزنی.

میتونی پروژه دورکاری بگیری

تنها رشته ای ک باارشد میتونی استاد دانشگاه بشی.

کارمند بانگ هم باشی

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

چی بگم اخه چی رو با چی مقایسه میکنی😐🥸

اخه تغذیه اینده خاصی اونجوری نداره برات راه هلیی ک از طریقم حسابداری باز میشه رو نوشتم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰