2777
2789
عنوان

سی ساله شدم اما به هیچی نرسیدم

558 بازدید | 31 پست

نه شغل نه درآمد نه تحصیل هیچی 

تهش شدم یه آدم مریض با هزارتا درد 

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

الهی ۱۲۰ ساله شی ولی حتی اگه ۶۰ سالم عمر کنی تازه نصف زندگیت مونده و ادامه داره

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلی؟من بزرگترم

بله

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

منم که ۱۹ سالمه هیچ امیدی بریا ادامه ندارم 

با اینکه رشته خوب یمیخونم اما اصلا میلی به ادامه ندارم 

خیلی دلسرد شدم

کاربر مرد درخواست نده . هر خانمی درخواست بده می‌پذیرم 

چرا عزیزم؟متاهلی؟

قصه ش درازه 

ولی همین بگم حتی لیسانسمو نتونستم بگیرم 

چند بار رفتم اما باز مانعی جلوم سبز شد 

با سی سال عمر با بچه ها همکلاسی شدم دانشگاه