2777
2789
عنوان

چقدر طول میکشه وقت عمل بینی بدن

70 بازدید | 12 پست

دوستانی ک بینی عمل کردین

من مثلا وقت بگیرم چند وقت بعد عمل میکنم؟تهران ولی دکتر هنوز نمیدونم کی خوبه

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من یه هفته، اونم بخاطر آزمایشا بود که انجام بدم وگرنه پس فرداشم عمل میکرد😅

راضی بودی از عملتون؟دکترتون کی بود؟

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بستگی داره کدوم دکترو انتخاب کنی خب یکی سرش خلوت تره زودتر میشه...

تهران اگه دکتر میخوای من خودم یک ماهه با دکتر بهزاد شهرجردی عمل کردم بینیم استخونی بود الان که هنوز خیلی ورم داره اما سوراخ بینیم یکیه ارتفاع نوک بینیم خیلی کوچیک و خوب شده کلا چهرم خیلی تغییر کرده

بستگی داره کدوم دکترو انتخاب کنی خب یکی سرش خلوت تره زودتر میشه...تهران اگه دکتر میخوای من خودم یک م ...

اخه من گوشتی ام

نمیدونم واقعا چجوری انتخاب کنم دکتر

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤
اخه من گوشتی امنمیدونم واقعا چجوری انتخاب کنم دکتر

یه دکتریو انتخاب کن که کپی پیست نکنه

ببین من هر دکتری میرفتم کل کیسا بینیا شبیه هم بود من دوست داشتم با توجه به صورت خودم بینیم عمل بشه و اینکه من نوک بینیم افتادگی داشت و خیلی بزرگ بود دکترا میگفتن تا یه حدی کوچیک میشه فقط اونجوری که میخواستم میگفتن نمیشه(خودشون بهش میگن پروجکشن)

بعد دیگه وقتی رفتم مطب بهزاد شهرجردی دیدم بینیا فرق داره مثلا اونی که صورتش کشیدس یه جور عمل شده اونی که گرده یه جور دیگه و کلا وقتی معاینه کرد گفت خیلی جمع میکنه نوک بینیمو

الان من با اینکه ورم داره کلی ولی میبینم که چقد جمع شده

باید ببینی سلیقه ات به سلیقه کدوم دکتر نزدیکتره و اینکه دکترت دردصد رضایتش چقدره.

من خودم میخواستم عمل کنم، ولی پشیمونم کردن و گفتن کلا خوبه . ولی دوستام چندتاشون که عمل کردن یه لیست از دکترای کم خطر دارن که کلا شکایاتشون خیلی خیلی کمه.

دکتر علیرضا محبی، دکتر بهزاد شهرجردی، دکتر مجتبی ملکی، دکتر شاهین باستانی نژاد، دکتر شاهین فتح سامی تقریبا هیچ شکایت ثبت شده ای تو پزشکی قانونی نداشتن( خبر موثق😋(

تو اینا بگرد ببین کدومشون به سلیقهدات نزدیکترن

البته حتما دکترای خوب دیگه ام هستن ولی اینا بنظرم سیفن.

یه سری هم که همه میدونن میدن تکنیسینا شون عمل میکنن مثه مفرد و سلطانی فر و حسینی که همه هم‌میدونن ولی نمیدونم چرا باز بخاطر قیمت و ... میرن پیششون.

واسه همینم تعداد مریضاشون زیاده.

من خودم که هرگز نمیتونم تصور کنم بجای دکتر متخصص و جراح، یه تکنیسین اتاق عمل با مدرک فوق دیپلم یا نهایتا لیسانس عملم کنه.