2777
2789
عنوان

دیشب مادر یکی از اینایی که تو 12روز شهید شددیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2573 بازدید | 51 پست
چندتا خانم دور ما وایساده بودن به مکالمه ما گوش میکردن همه گریه میکردن کسی همدیگه رو نمیشناخت اما ا ...

ما همه این مدت با تک تک تشییع این بچه ها اشک ریختیم و عزاداری کردیم بچه های وطن مابودن از هر قشری از هر رنگی از هر شهری دلمون اتیش گرفت براشون...

من یکی از دوستام داییش جزو شهدای شهر یزد بود...

های های اشک میریخت و میگفت از داییم چند کیلو گوشت مونده بوده فقط😭نه بدنی نه جسمی هیچی...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

لعنت به اسرائیل جنایتکار چرا وقتی با صلح میشه زندگی کرد چرا باید این همه جنایت اتفاق بیفته مگه آدمی چند سال تو این دنیا میخاد بمونه،دیشب برای تک تک این شهدا چقدر گریه کردم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد یه عده از اتش بس ناراحت شدن و گفتن نباید اتش بس میکردن

واقعا نمیدونی چرا ناراحت شدن ؟

یکم تاریخچه کثافت کاری های اسرائیل رو مطالعه کنید ببینید همیشه بعد آتش بس چه جنایت‌هایی کرده 

اونایی که ناراحتن مطالعه دارن 

من اعتقاد دارم اینایی که شهید شدن همشون از قبل شهید بودن که شهید شدنمیدونی دیگه منظورم چیه💔

برای،شهید شدن 

باید شهیدگونه زندگی کرد🥺

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ت. جریان اون سروصداها ی نفر از هم محله ای های ما انگار خیلی بد ترسیده بود 

نگو این طبل هایی ک هیئت ها میزنن تو کوچه یهو ب صدا دراومده اون بنده خدا باز ترسیده این بار رفته کما و ۳روز بعد کما فوت شد دیروز شنیدم اینقدر ناراحت شدم منم

واقعا نمیدونی چرا ناراحت شدن ؟یکم تاریخچه کثافت کاری های اسرائیل رو مطالعه کنید ببینید همیشه بعد آتش ...

ربطی به مطالعه نداره عزیزم

همه ما اطلاع داریم اما آتش بس نیاز بود 

ایران هم نیاز به بازیابی تجهیزاتش داشت وگرنه مردم بیشتری ازبین میرفتن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏