2777
2789

سلام دوستان. زن شهریوری مادرشوهرمه. جیگر منو میسوزونه. ۸ ساله ذره ای بهش بی احترامی نکردم. ولی اون تا تونسته با طعنه و تیکه و مستقیم به خودمو و مادرم توهین کرده. همسرم تا اینجا میگف اهمیت نده. و بخاطر خدا بگذر. ولی ادامه این جریان واااااقعا صبرمو لبریز کرده. اونا شهرستانن. اینبار با همسرم تصمیم گرفتیم از نزدیک و کنار دختر و پسرش که همیشه دفاع مادر و بدون دونستن حق و ناحق میکنن، سر حرفو باز کنم و بپرسم واااااقعا مشکلت چیه؟ خونواده من چه هیزم تری بهت فروختن؟جز اینکه بابام نذاشت طلا بخرن چون پول نداشتن. البته نمیتونستنم بخرن. ولی نخواستیم تو فشار بندازیمشون.عروسی نگرفتیم.کادوی نااااچیز دادن.

جالبه من از اول فقط رو خود همسرم حساب کردم. و نخواستم اذیتشون کنم. و خونواده ام یه جهیزیه عرف رو دادن. ولی مادرشوهرم خیلی وقیحانه گف اگه پدر مادرت جهیزیه میدادن پسر من مجبور نمیشد قسط وسیله بده. در صورتی که ما اصلا وسیله ای نخریده بودیم

همسرم از کار استعفا داد که برا خودش کار کنه. ما بهشون نگفتیم که دخالت میکنن و یا ناراحت میشن. دلمو جوری شکونده که از قلبم زده بیرون تیرش. الان به جایی رسیدم که فقط میخوام جیگرش بسوزه. چون ول کن نیس همچنان هربار و سالی سه بار که میبینمش تیکه بارون میکنه

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

قیافه شهریوری‌ها: 🙄

ماه تولد ارتباطی به شخصیت فرد نداره

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
قیافه شهریوری‌ها: 🙄ماه تولد ارتباطی به شخصیت فرد نداره

باور کنین داره. میخواین چنتا ویژگیشون رو بگم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من شهریوریه وای بخدا انقد مهربونه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

من مامانم و دوتا از دوستای صمیمیم‌شهریوری ان هیچ کدومم اخلاقاشون مثل هم نیست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نادیدش بگیر فقط داری خودت اذیت میکتی

خیلی سخته. زبونش نیشی داره که تا مدتها جاش خوب نمیشه😔یعنی میگین سر حرفو باز نکنم؟

خدا به هر انسانی زبان داده که ازش استفاده کنه 

خوب چرا محتزمانه جوابشو نمیدی لازم نیست حتما آدم برا حفظ حریمش دعدا کنه خیلی قاطع و جدی برخورد کنی کافیه ...

شنا هم کم و کاستیاشو به روش بزن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

مامان من شهریوریه وای بخدا انقد مهربونه

اینم با بچه های خودش مهربونه ولی فقققط بچه های خودش آدمنک

خدا به هر انسانی زبان داده که ازش استفاده کنه خوب چرا محتزمانه جوابشو نمیدی لازم نیست حتما آدم برا ح ...

من تا الان از خدا شرم داشتم. الان بریدم. دیگه چشام نمیبینه انگار.

قطع رابطه کن ،باهاش سرسنگین باش

منم مادرشوهرم خیلی بی ادبی می کرد منم جواب نمی‌دادم ولی خودخوری می کردم یه بار قشنگ شستمش ،گفتم زنیکه گنده جوابتو نمیدم به خاطر اینه که میخوام احترامت حفظ بشه خودت خجالت نمی کشی از طرز حرف زدنت ،گفتم اصلا هیچی حالیت نیست ادب نداری شخصیت نداری دیگه دونه دونه ی کاراشو گفتم دیگه دهنش بسته شد

خدا به هر انسانی زبان داده که ازش استفاده کنه خوب چرا محتزمانه جوابشو نمیدی لازم نیست حتما آدم برا ح ...

برگشته به همسرم گفته خانمت خودش طلا نخواست والا ما میخریدیم😔شعور نداره

قطع رابطه کن ،باهاش سرسنگین باشمنم مادرشوهرم خیلی بی ادبی می کرد منم جواب نمی‌دادم ولی خودخوری می کر ...

بعد اون باهاتون لج نکرد؟ما راه دوریم. سالی سه بار به مدت دو روز میبینمش. تلفنی زنگ میزد ناراحت میکرد که من یه کاری کردم دیگه نتونه بهم زنگ بزنه. ولی خودم نمیخوام کاملا رابطه قطع بشه. فقط دوس دارم دهنش بسته بشه

بعد اون باهاتون لج نکرد؟ما راه دوریم. سالی سه بار به مدت دو روز میبینمش. تلفنی زنگ میزد ناراحت میکرد ...

نه لج نکرد ،ببین مادرشوهر من اولش که ازدواج کردیم خیلی رو شوهرم نفوذ داشت خیلی دخالت می کرد خیلی بی ادبی می کرد هم خودش هم بچه هاش اولش هرچی به شوهرم می گفتم باور نمی کرد،دیگه دیدم خیلی منو کوچیک می کنن مثلا جواب سلام نمیدادن پشتشون می کردن به من ،شوهرمو پر می کردن با من دعوا کنه منم دیگه خونشون نرفتم ،بعد بدتر شوهرمو پر می کردن با من دعوا کنه منم صبوری و خوش رفتاری می کردم با شوهرم تا کم کم فهمید مشکل از اوناست بعد که خیالم راحت شد شوهرم طرف منه هرچی تو دلم بود این سالها بهشون گفتم ،شوهرم هم اصلا هیچی بهم نگفت اونا هم به خاطر پسرشون نمی‌خوان قطع رابطه کنن چون از شوهرم پول می گیرن ولی دیگه زر نمی زنن چون می دونن قاطعانه جواب میدم

همون اول کوتاه اومدی

طرف کم دیدتت. 

خوبی به همه کس روا نیست.

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.