2777
2789

بفرسین بیاد 😭😂😂😂😂🤣

فقط یک پنجم خدایا خلاص ادم فوق مذهبی نخواستم همینو قانع ام 🤣

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

وقتی تازع رمان یا فیلم با شخصیت مذهبی جذاب تموم کردی :

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا یک پنچم نکنه توهم کراش زدی رو پسر بسیجی ها 😂😂😂🫣🫣🫣

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا حست خوبه هااا 

رو فیلم مارال کراشم همه هم میگن شبیه خودته 😂بعد از سکانس فیلمش کلیپ ساختم هرشب نگا میکنم

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

عالی بود

😂😂😂😂

دوستم رمان راجب ی مرد آفریقایی جذاب خونده بود

تا یک ماه دهن مارو سرویس کرد

میگفت افریقایی میخوام

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

واقعا 😂 منم راضیم فقط یه کوچولو مذهبی باشه 😂 فقط در حد نماز و روزه و نون حلال و تعهد فقط همییین ولی کم پیدا میشه همچین شخصی هم حتی 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نه وقتی ایست بازرسی بسیجی میبینن این روزها از نوع تاپیک ها زیاده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دقیقا حست خوبه هااا رو فیلم مارال کراشم همه هم میگن شبیه خودته 😂بعد از سکانس فیلمش کلیپ ساختم هرشب ...

حسم خوب نیست 

خودم بعد از هر رمان و فیلم، مثل تو کراش میزنیم تا یک هفته واسه همین فهمیدم داستان چیه 🤣🤣🤣🤣