2777
2789
عنوان

تلنگر

73 بازدید | 3 پست

‏اتفاقا توقع داشته باشید؛

توقع داشته باشید احترامی که میذارین بهتون برگرده،

توقع داشته باشید جوری که لایقتون هست باهاتون رفتار بشه،

توقع داشته باشید جواب خوبی هاتون رو با خوبی بدن و اگر هرجا احساس کردین غیر اینه رها کنید و برید.

استارتر مگر غیر اینه رابطه دوطرفس 

حتی ضرب المثل داریم هر رفتی امدی داره 

یکی از اشنای من همیشه میگفت بی توقع کاری انجام بده برای خدا همیشه یجکری حرف میزد که انگار وظیفه منه ولی خودش قرار نیست هیچ کاری یکنه 

یروز شوهرم بهش گفت توام بی توقع و برای خدا برای زنم یکاری انجام بده برگشت با پرروی گفت چی تو این دنیا مفته که من مفت به زنت خوبی کنم !

شوهرمم بهش گفت پس خفه خون بگیر به اینو اون نگو بی توقع باشن 

ادمهای سواستفاده گر همیشه نصیحتیو بهت میکنن که به نفع خودشون ولی خودشون به اون نصیحت عمل نمیکنن

اگر کسی نصیحتتون کرد دقت کنید خودش همونجوری که میگه هست یا فقط شعار میده و حرف مفت میزنه 

یچیز دیگه که مد شده ادای خیر بودن دراورن 

خیر واقعی اصلا شواف نمیکنه 

اگر کسی خیلی ادعا داشت خیر و کمک کنندس ازش کمک بخواین ببینید انجام میده یا فقط نمایش و تظاهره مخصوصا در فضای مجازی مد شده شخص خودش جای خیرین واقعی جا میزنه و تبلیغ خودشو میکنه مردم ماهم ساده وزود  باور با حرف خرو خام میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.