2777
2789
عنوان

طلاق آخر راه نیست باید ادامه داد

171 بازدید | 8 پست

سلام

من خیلی از تاپیک های عزیزان رو در مورد طلاق مطالعه کردم. من خودم دو بار طلاق رو تجربه کردم. این تاپیک رو نزدم که کسی بخواد ندیده و نشناخته من و دیگران رو قضاوت کنه. میبینم که گاهی دوستان دیگران رو به طلاق تشویق می‌کنند و گاهی میترسونن.

درسته که طلاق منفورترین حلال خداست ولی گاهی اوقات تنهاترین راهی است که دو طرف برای ادامه مسیرشون توی زندگی دارند.

وجود فرزند فرایند طلاق را سخت و پیچیده می‌کند اما با وجود خدا هیچ مسکلی نیست که حل نشه.

خیلی از عزیزان بعد از طلاق تونستند یک مونس خوب و یا ازدواج خوب داشته باشند.

پس بیایم با هم تلاش کنیم دوستانی رو که به اجبار این مسیر رو انتخاب کردند، کمک کنیم تا انتخاب های بهتری برای ادامه زندگیشون داشته باشند.

دختر گلم ممنون که بی احترامی نمی کنید و از این محیط برای کسب تجربه و نه تخریب دیگران استفاده می کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین چند روز پیش"

ی دختری تایپیک زد نامزد داره ولی بخاطر دوستاش ک رفتن بیرون و شمارش رو دادن ی پسره اونم چند روز فقط چت کرده بود

یعنی نی نی سایت دیگه حرفی نبود نزنن بهش 

فحش ناسزا نمیدونم شوهرت باید طلاقت بده

برو طلاق بگیر طلاق حقته فلانی بمانی

من هم ک گفتم حالا ی خطایی کردی فلان کن ک طلاق نگیرین دیگه ی اشتباهی بوده اوفففف منم فحش دادن ک تو هم فلانی

من نمیدونم اگر یکی طلاق بگیره یقین نی نی سایتیا میان تو صف بعدی ازدواج 😁😁😁 ک فقط میگن طلاق

اون خانومایی هم ک"

غیبت میکنن مال مردم رو میخورن پول مردم رو پس نمیدن دروغ میگن  باهمسراشون رفتار مناسبی ندارن هم منم لابد

نمیدونم چرا طلاق در دید بقیه ایقد زشت و عجیب غریبه وقتی دونفر باهم تفاهم اخلاقی و فرهنگی ووو ندارن خب چرا باید زورکی کنار هم بمونن و هرروز همدیگه رو فحش بدن و نفرین کنن، اتفاقا من به اونایی که جداشدن و به تحقیرشدن تن ندادن خیلی بیشتر احترام قائلم تا اونایی که ازهمدیگه متنفرن و به زور دارن کنارهم زندگی میکنن

نمیدونم چرا طلاق در دید بقیه ایقد زشت و عجیب غریبه وقتی دونفر باهم تفاهم اخلاقی و فرهنگی ووو ندارن خ ...

واقعا همینطوره

گاهی من از اطراف می‌شنوم که فلانی مونده بهدخاطر بچه‌هاش داره زندگی می‌کنه ولی هردو طلاق عاطفی گرفتن و زن و شوهر هرکدوم نیازهای روحی و جسمی خودشون رو خارج از کانون خانواده تامین می‌کنند. این کار یعنی چی؟ خوب طلاق اینجا نه تنها زشت نیست بلکه واجبه. 

یا آقایی با خانومش لج می‌کنه طلاقش نمیده. خوب اون خانم هم نیازهایی داره که باید تامین بشه و این به ظاهر آقا مسئول عواقب تامین نادرست این نیازهاست.

به نظر من وقتی یک نفر توان ادامه زندگی مشترک رو نداره و نمی خواد ادامه بده حالا به هر دلیلی، باید قبول کرد که جدایی بهتر از ماندن اجباری و ظاهرسازی است.